fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei - noul vicepreședinte al PNL Cluj / Vezi componența întregului...

Cristian Matei – noul vicepreședinte al PNL Cluj / Vezi componența întregului birou județean

- Advertisement -

Astăzi, la Cluj Napoca, au avut loc alegerile noii structuri județene care va coordona partidul pentru următorii ani.

Pentru prima dată, în calitate de candidat la o funcție de vicepreședinte, Cristian Matei a fost fără emoții, fiind ales vicepreședinte al PNL Cluj, alături de alte personalități importante din partid.

„Astăzi am avut onoarea de a participa la alegerea Biroului Politic Județean PNL Cluj. Mă bucur nespus că si de această dată cu toții am votat pentru continuitate, iar astfel Daniel Buda, europarlamentar, a fost reales în funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj.

 
Suntem mai mult decât privilegiați ca la nivel județean, în fruntea partidului să avem un om corect ale cărui reușite sunt recunoscute dincolo de granițele țării. Doresc să-i mulțumesc public președintelui organizației județene PNL CLUJ, Daniel Buda, pentru încrederea și sprijinul pe care le acordă atât Organizației PNL Turda cât și administrației publice locale. De asemenea, doresc să-i urez succes în noul mandat și să îl asigur că la Turda va găsi întotdeauna un partener de nădejde!
 
Nu în ultimul rând le transmit felicitările mele tuturor colegilor care fac parte din noul Birou Politic Județean PNL Cluj. Sunt convins că împreună vom continua să muncim și mai intens, iar astfel vom dovedi încă o dată că în județul Cluj #SePoate!
Prim-vicepreședinți:
Mircea ABRUDEAN
Mircea MOROȘAN
Vicepreședinți :
Radu ABRUDAN
Ovidiu CÎMPEAN
Cristian MATEI
Dorin LOJIGAN
Marinela MARC
Costan MORAR
Bogdan PIVARIU
Iuliu SĂMĂRTEAN
Membrii:
Hadrian ARION
Marius BĂLAJ
Cristian CIUTA
Lucian CORDIȘ
Călin FĂRGACIU
Vasile FOCȘA
Cristian HAIDUC
Anca HODOROGEA
Marius MÎNZAT
Marius MUREȘAN
Dorel OROS
Alexandru Laurian RUS
Rareș RUSU
Cosmin TODEA
Dan VAMAN
Trezorier: Florin GLIGA
Președinte Comisia Județeană de Regulament și Cenzori (CJRC):
Petru CĂLIAN
Președinte Comisia de Arbitraj Județeană (COAJ):
Mariana LEȘ
 
De asemenea, din structura BPJ fac parte de drept, cu rang de vicepreședinți, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, parlamentarii Cristina Burciu, Adrian Oros, Radu Moisin, Sabin Sărmaș și Sorin Moldovan dar și președinții organizațiilor interne.
 
Conform Statutului și al Regulamentului de funcționare al organizațiilor locale și județene, în cadrul primei ședințe de Birou Politic Județean vor fi desemnați de președintele Daniel Buda, secretarul general în persoana domnului Dan Tarcea şi secretarii generali adjuncți, doamna Maria Forna și domnul Zoltan Coraian.”, a spus edilul turdean pe rețelele de socializare.
 
 
De remarcat este faptul că atât Cristian Matei cât și Dorin Lojigan au funcții superioare celei ocupate de secretarul de stat, Cristian Haiduc.
 
Cel mai probabil, echipa de la Cluj îl va susține pe Florin Cîțu la alegerile naționale din septembrie, asta deși președintele, Daniel Buda, nu și-a declarat susținerea față de niciuna dintre tabere (Cîțu sau Orban).
 
 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

6 dosare penale pentru violențe, la Viișoara

0
Ca urmare a știrilor tot mai multe, privind cazurile de bătăi între romii din Viișoara, RefleqtMedia a demarat o investigație jurnalistică, pentru a vedea cât de...

Comentarii

%d bloggers like this: