fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei - mesaj de felicitare pentru Cristina Burciu, la un nou...

Cristian Matei – mesaj de felicitare pentru Cristina Burciu, la un nou mandat de deputat

- Advertisement -

În această seară, edilul Municipiului Turda, Cristian Matei, a postat un mesaj de felicitare față de colega sa, Cristina Burciu, proaspăt aleasă în funcția de deputat.

„În baza rezultatelor finale, Turda are din nou deputat! Cristina Burciu a obținut un nou mandat, prilej cu care doresc să o felicit și să felicit întreaga echipă care a contribuit la această reușită.

Cel mai tare mă bucur pentru faptul că ceea ce se întâmplă la Turda este extraordinar. Suntem un grup de oameni care iubim acest oraș, ne dedicăm zi și noapte pentru a-l transforma și pentru a-l dezvolta, iar această unitate duce la niște rezultate minunate. Avem în față încă o dovadă că împreună suntem o forță! Iar această forță se manifestă în totalitate în construirea unui viitor frumos pentru Turda. Împreună vom reuși tot ce ne propunem!

Iar acum, înapoi la treabă, pentru că nu avem timp de pierdut! Felicitări tuturor!”, a transmis Cristian Matei pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Doi șoferi s-au ciocnit pe Valea Arieșului – unul era beat

0
La data de 2 ianuarie 2021, în jurul orei 15,30, polițiștii din Câmpeni au intervenit la un accident rutier produs pe DN 75, între...

Comentarii

%d bloggers like this: