fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei: "La aceste alegeri avem inca odata un candidat din orasul...

Cristian Matei: “La aceste alegeri avem inca odata un candidat din orasul nostru!”

- Advertisement -

Dragi turdeni, în primul rând vreau să vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru sprijinul acordat la alegerile locale. Rezultatul acestui vot a fost despre despre realitatea în care trăim, despre continuitatea proiectelor pentru orașul nostru, despre cum să avem o viață și un viitor mai bun. Duminică, veți merge din nou la vot și contează foarte mult să faceți o alegere corectă. La aceste alegeri parlamentare avem, încă o dată, un candidat din orașul nostru, reprezentant al Partidului Național Liberal, în persoana colegei mele, doamna deputat Cristina Burciu. Este foarte important pentru comunitatea noastră să avem un reprezentant în Parlamentul României. Avem nevoie de sprijin din partea Parlamentului și Guvernului României pentru a putea continua realizarea unor proiecte majore de dezvoltare pentru Turda.

Vom găsi în continuare soluții pentru fiecare dintre problemele cetățenilor, fie ca este vorba despre infrastructură, sănătate, educație sau servicii, soluții construite după realitățile Turzii și nevoile locuitorilor ei. Proiectele de modernizare și dezvoltare a Turzii vor ține cont de nevoile, parerile și așteptările oamenilor, de modul în care viaţa lor poate fi semnificativ îmbunătăţită. Împreună și alături de cetățeni, după cum am demonstrat și până acum, am convingerea că, oricât de tulburi ar fi vremurile, oricât de dificile ar fi provocările, vom putea să ne păstram claritatea și să găsim direcția și soluțiile potrivite.

Chiar dacă trecem printr-o situație de criză generată de pandemie vă asigur ca administrația locală a luat toate măsurile necesare pentru ca votul să se desfășoare în condiții de siguranță. Vă aștept duminică la vot și mulțumesc tuturor cetățenilor acestui oraș pentru încrederea și respectul acordat, pentru înțelegere și răbdare, pentru critici și pentru sfaturi, pentru sprijin, pentru tot interesul și considerația acordată dezvoltării orașului nostru. Cu multă încredere în viitor, vă mulțumesc pentru susținere și vă transmit tuturor toate gândurile bune!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Ninel Peia a fost gasit – nu o sa crezi unde...

0
Dat disparut inca de ieri, candidatul Partidului Neamului Romanesc la Presedintie, Ninel Peia, a fost gasit. "Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și...

Comentarii

%d bloggers like this: