spot_img

Cristian Matei îl invită pe CEO-ul Terapia, la Turda! Să fie începutul unei noi investiții?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

După ce Dragoș Damian, CEO-ul Terapia, i-a adus niște super-cuvinte de laudă primarului turdean, Cristian Matei, acesta din urmă i-a răspuns într-un mod pe măsură lui Damian.

Edilul turdean a postat un comentariu chiar la editorialul scris de Damian, prin care-l invită pe acesta la Turda.

Vă mulțumesc cu sinceritate pentru considerație, domnule Dragoș Damian.

Chiar dacă încă nu ne cunoaștem, aprecierile venind din partea dumneavoastră mă determină să mă simt mai mult decât onorat! Pas cu pas, devine o certitudine pentru toată lumea că eforturile administrației publice locale de la Turda în direcția atragerii de noi investitori (în toate domeniile, dar mai ales în domenii de vârf, strategice), precum și preocupările constante pentru crearea de noi locuri de muncă, mai bine plătite, pentru tinerii absolvenți de licee și universități, turdeni, nu sunt de prisos și, drept dovadă, nu rămân fără ecou.
 
În privința tematicii în discuție, totul a început acum aproape un an când m-am întâlnit prima dată cu conducerea companiei STADA și am purtat discuții, argumentate spun eu, despre posibilitatea amplasării unei fabrici de medicamente la Turda. Rezumând, pot afirma că a fost un schimb de păreri, de vederi, de viziune și determinare. Tot atunci am aflat ca Turda este doar una din cele nouă locații luate în considerare pentru construcția noii fabrici. Și iată că argumentele noastre de atunci, viziunea, interesul și deschiderea arătată de noi spre dezvoltarea municipiului Turda și implicit a zonei de centru Ardeal, au făcut ca varianta propusă de noi să devină câștigătoare. Ați surprins foarte bine aceste lucruri, dar și argumentația expusă de dumneavoastră în favoarea construirii unui astfel de edificiu în România (după atâta timp) este remarcabilă. Un mare atu pentru țară, pentru județul Cluj, pentru Turda.
 
În sensul celor prezentate, sper din tot sufletul ca în scurt timp să pot anunța o nouă investiție impresionantă la Turda, care s-ar putea dezvolta pe o suprafață de 12 ha.
 
Așa cum bine ați punctat în postare (conform și cu dictonul “nimeni și nimic nu este perfect in lumea asta”), există încă multe probleme cu care ne confruntăm noi, românii, chiar și în ceea ce privește producția de medicamente la nivelul țării noastre.
 
Aprecierile și apelul pe care l-ați lansat nu vor rămâne izolate, nereflectate. Doresc să ne vedem, să ne cunoaștem. Am certitudinea și convingerea că măcar o parte din problemele ridicate pot fi soluționate la masa rotundă prin argumente, susținere și viziune. Am această experiență până acum și de aceea sunt dispus să cooperăm, să punem cap la cap ceea ce știm face cel mai bine fiecare și, cu siguranță, împreună vom reuși să așternem lucrurile pe făgașul lor. Sunt încântat să văd oameni implicați, sunt încântat sa văd cum întâmplarea și hazardul ne-au pus față în față, ambii dornici de a face ca lucrurile să se întâmple. Cel puțin pentru mine este unul dintre principiile de bază după care îmi conduc activitatea. Cred ca sunteți în asentimentul meu, dacă ținem cont de realizările profesionale ale fiecăruia dintre noi.
Vă astept cu drag la Turda!”, a fost răspunsul lui Cristian Matei.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

8 noi autobuze electrice, achiziționate de Primăria Turda, prin PNRR

A fost depus proiectul pentru achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice în cadrul parteneriatului Turda...

Consult LA OCHI decontat de Casa de Asigurari, LA TURDA

📌Profită de colaborarea noastră cu #CNAS (Turda) - dr. Emanuela Romaniuc - medic specialist oftalmolog 👉suma decontată este cuprinsă...

Doliu la Biblioteca Municipală Turda

Eugen Gergely, un fost angajat al Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” Turda a trecut la cele veșnice. Angajații instituției au...
spot_img

VLA2001, singurul vaccin anti-COVID-19 cu virus întreg, inactivat

Comisia Europeană a aprobat un acord în temeiul căruia compania Valneva va furniza până la 60 de milioane de doze de VLA2001, vaccinul său...
%d bloggers like this: