spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând tot, luând pe toată lumea la întrebări și … de multe ori, aflându-se într-o stare de confuzie, Cristian Matei l-a pus la punct în cel mai direct mod cu putință.

Astfel, pe parcursul ședinței de consiliu local, Adrian Nap a „comis” următoarele:

  1. A contestat participarea Salinei Turda la târgurile internaționale de turism;
  2. L-a „urecheat” pe directorul de la Domeniul Public că nu a fost prezent la ultimele ședințe, asta deși Balahura suferă de o boală pulmonară, care a pricinuit internarea acestuia, de două ori, în spital;
  3. A contestat inclusiv raportul primarului privind starea economică, socială și de mediu a Municipiului Turda.

Ei bine, această ultimă atitudine i-a atras lui Nap următoarea afirmație din partea primarului: „Observ că, pe parcursul ședinței, v-ați aflat într-o stare de asediu intelectual”, afirmație care a stârnit râsetele colegilor consilieri locali.

De asemenea, consilierul local, Paul Sârbu, a constatat, la punctul „Diverse”, când Nap a încercat să-l provoace la un duel al vorbelor … că se află „în aceeași stare de asediu intelectual”.

Desigur, după ce a fost pus pe butuci de primar, în plenul ședinței, Nap a început atacurile pe rețelele de socializare.

Adrian Nap, consilier local PMP Turda: “Sunt mândru de turdenii mei! Veți vedea că împreună îl vom da jos pe acest primar care ne tratează pe toți cu nesimțire. Am jurat să mă pun în slujba turdenilor, să fac tot ceea ce-mi stă în putere pentru mai binele lor, așa că mă duc până la capăt!
Vă felicit pentru că luați atitudine! Împreună vom învinge, vă promit!”.”, este mesajul PROPAGANDISTIC postat de Adrian Nap pe rețelele de socializare.
 
Practic, este aceeași atitudine pe care Nap a avut-o și în 2020, când promitea la toată lumea că PMP va pune primarul … și abia a scos 3 consilieri la redistribuire.
 
Din 2020 încoace, PMP Turda nu mai are identitate, nu mai are oameni și s-a erodat, din punct de vedere al credibilității, după ce – vreme de 8 ani, a stat „cu fundul între scaune”, ba cu Matei, ba împotriva lui Matei, în funcție de interese! 
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img