spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cristian Matei: Este o onoare să fiu primarul vostru și să vă mulțumesc din inimă pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o

Dragii mei,

Este o onoare să fiu primarul vostru și să vă mulțumesc din inimă pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o.

Împreună am realizat multe și am “construit fapte”, făcând progrese semnificative în direcția unei comunități mai unite și mai prospere.

Vreau să știți că fiecare vot și fiecare gest de sprijin pe care mi l-ați acordat, mi-au dat puterea și determinarea de a munci din greu pentru binele nostru comun.

𝐀𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐢 ș𝐢 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐚ș𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 ș𝐢 𝐫ă𝐦â𝐧𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐥𝐢𝐧𝐭𝐢𝐭!

𝐃𝐞 𝐜𝐞? 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐚. 𝐂𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞𝐥𝐞! Ș𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐬-𝐚 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭! 𝐅𝐚𝐩𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐞-𝐚𝐦 𝐝𝐮𝐬 𝐥𝐚 𝐛𝐮𝐧 𝐬𝐟â𝐫ș𝐢𝐭 𝐜𝐮 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮. Ș𝐢 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐩𝐮ț𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦ă𝐫!

Cu o viziune clară către viitor (alte 35 de proiecte depuse spre finanțare), vă cer sprijinul și încrederea voastră în continuare. Cu fiecare zi care trece, voi continua să schimb visele fiecărui locuitor al acestui oraș, în realitate.

Vă invit să rămânem uniți și să mergem împreună în această călătorie a progresului și realizărilor, respectiv a dezvoltării. Împreună suntem mai puternici și putem face din orașul nostru un loc și mai frumos pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul vostru și pentru că sunteți partenerii mei în această călătorie.

𝐒ă 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮ă𝐦 𝐬ă 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐧𝐢 î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img