spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cristian Matei a votat! Iată prezența la urne, în Turda

spot_img

La orele 10:00, Cristian Octavian Matei, primarul în exercițiu al Municipiului Turda, și-a exercitat dreptul de vot, însoțit de soția sa, Dorina Matei și un mare grup de liberali turdeni.

Edilul-șef al Turzii a votat la Școala Gimnazială Andrei Șaguna.

„Dragi turdeni,

Votul de astăzi este în primul rând despre și pentru Turda! Este un vot pentru dezvoltare, pentru viitor și pentru o viață mai bună în comunitatea noastră! Turda are un parcurs fără precedent pe drumul dezvoltării durabile, un parcurs care trebuie continuat indiferent de zgomotul din jur!

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul constant, pentru opiniile voastre, pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă. Pentru toate aceste lucruri vă sunt recunoscator! Proiectele realizate au adus beneficii incontestabile comunității noastre, iar viitorul promite și mai mult, cu alte 38 de proiecte pentru a transforma Turda.

Astăzi, trebuie să arătăm ca iubim Turda, așa că vă îndemn sa mergeți la vot și să votați așa cum vă spune inima și rațiunea, pentru că fiecare voce contează, fiecare voce trebuie auzită pentru a legitima direcția pe care, de mâine încolo, o va avea Turda!

Vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru sprijin și implicare!”, a declarat Cristian Octavian MATEI, PRIMARUL MUNICIPIULUI TURDA.

În ceea ce privește prezența la urne, în Municipiul Turda, la locale se înregistrează o prezență de 18.40%, iar la europarlamentare 18.48%.

spot_img
spot_img
spot_img