spot_img
spot_img

Cristian Matei: A fost emisa autorizatia de construire pentru noul stadion UEFA al Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Ieri după-amiază, Stadionul Municipal Turda a găzduit gala de final de an a clubului Sticla Arieșul Turda.

Cu această ocazie, edilul-șef al Municipiului, Cristian Octavian Matei, a făcut două anunțuri mari pentru fotbalul turdean: emiterea autorizației de construire pentru viitorul stadion cu nivel de acreditare UEFA, respectiv deschiderea a două noi centre sportive, la Turda, unul la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” și unul la Colegiul Național „Mihai Viteazu”.

„⚽În cursul zilei de ieri am avut plăcerea să fiu alături de sportivii de la clubul Sticla Arieșul Turda la încheierea sezonului fotbalistic.

Susținem sportul turdean și ne dorim ca tinerele talente să facă performanță la Turda. Pe această cale, vă informăm că 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒆𝒎𝒊𝒔𝒂̆ 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒓𝒊𝒛𝒂𝒕̦𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒊𝒓𝒆 𝒂 𝑩𝒂𝒛𝒆𝒊 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒆, 𝒕𝒊𝒑 𝟏, pe strada Stadionului, urmând să fie demarate lucrările în cel mai scurt timp.

🔝Astfel, alături de Sala Polivalentă, vom avea în orașul nostru încă o bază sportivă modernă cu 1 teren de fotbal la nivel de acreditare UEFA și 1 teren mai mic.

👉Totodată, vă reamintim că au fost depuse la Compania Națională de Investiții cereri de finanțare pentru 𝗶̂𝗻𝗳𝗶𝗶𝗻𝘁̦𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮 𝟮 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗹𝗮 𝗟𝗶𝗰𝗲𝘂𝗹 𝗧𝗲𝗼𝗿𝗲𝘁𝗶𝗰 𝗟𝗶𝘃𝗶𝘂 𝗥𝗲𝗯𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂 𝘀̦𝗶 𝗹𝗮 𝗖𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗩𝗶𝘁𝗲𝗮𝘇𝘂𝗹. La acest moment cererile sunt în faza de evaluare, dar avem speranța că în viitorul apropiat vom primi finanțare și pentru aceste proiecte utile.

Prin toate aceste proiecte ne dorim să încurajăm tinerii să practice activități fizice, în cele mai bune condiții.”, a declarat edilul turdean.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Anunț –Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în perioada 15.02.2022, ora 22:00 - 16.02.2022, ora 04:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele...
%d bloggers like this: