spot_img

Cristian Matei: 𝘗𝘳𝘪𝘮𝘢 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵̦𝘪𝘦 𝘨𝘳𝘦𝘦𝘯𝘧𝘪𝘦𝘭𝘥 – 𝘧𝘢𝘣𝘳𝘪𝘤𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘪̂𝘯 𝘙𝘰𝘮𝘢̂𝘯𝘪𝘢 𝘱𝘰𝘴𝘵𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘴𝘵𝘢̆ 𝘷𝘢 𝘧𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘪𝘵𝘢̆ 𝘪̂𝘯 𝘰𝘳𝘢𝘴̦𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
Pe parcursul ultimilor ani ne-am concentrat toate eforturile pentru a crea la Turda un climat perfect pentru mediul de afaceri și pentru a fi un magnet pentru marii investitori.
 
 
Astăzi eforturile noastre se concretizează din nou prin viitoarea fabrică de medicamente construită de către compania Stada Group în Parcul Logistic Arieș.
 
 
Orientați spre excelență, Stada Group este compania care alături de Turda se va dezvolta în continuare, atât pe orizontală, cât si pe verticală, iar acest lucru va fi în beneficiul tuturor.
 
 
Prezența unei companii care oferă servicii complete pentru piața farmaceutică va însemna enorm pentru toată comunitatea locală, națională și europeană.
 
Medicamentele care vor fi ambalate în fabrica de la Turda și livrate apoi către piața farmaceutică, vor contribui la diversificarea domeniului sanitar din orașul nostru, din regiunea de Nord Vest și respectiv din România.
 
Pe lângă utilitatea medicală, fabrica din Turda a companiei Stada va asigura circa 400 de locuri de muncă și va aduce o infuzie de capital în economia locală oferind oportunitatea firmelor locale, din domeniu și nu numai, de a participa la realizarea acestui proiect.
 
 
Stada Group este compania potrivită la locul potrivit!
Selectarea municipiului Turda ca locație europeană pentru construirea acestei fabrici, M&D STADA, una dintre viitoarele “citadele” farmaceutice ale României, reprezintă garanția faptului că Turda, cu sprijinul multitudinii de proiecte europene implementate, sau în curs de implementare, din ultimii 3-4 ani, este în plină metamorfozare, cu o viziune de excepție a actualei administrații locale vis-à-vis de dezvoltarea durabilă și permanentă a municipiului, extrem de atractivă.
 
Am certitudinea că, în continuare vom avea o bună colaborare și, împreună vom ridica mediul de afaceri local și județean.
 
Ne onorează prezența dumneavoastră în orașul nostru și vă asigurăm că vom continua să muncim pentru a oferi mediului de afaceri toate condițiile pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții.
 
Mult succes!
Alles Gute!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

8 noi autobuze electrice, achiziționate de Primăria Turda, prin PNRR

A fost depus proiectul pentru achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice în cadrul parteneriatului Turda...
spot_img

3 din 3 – Sticla Turda face ce stie mai bine – pierde la Reghin

3 meciuri, 3 infrangeri consecutive pentru Sticla Ariesul Turda in actuala editie a Ligii a 3a. Astazi, de la ora 17:00, Sticla Ariesul Turda a...
%d bloggers like this: