spot_img

Cristi Căpușan: „Nu era rău dacă aveam 16 căprioare în congelator”

Date:

Share post:

După ce presa județeană și locală a scris despre o descindere a Poliției la adresa omului de afaceri, Cristi Căpușan, patronul terasei „Stejarii” din UrcaRefleqtMedia l-a contactat pe cunoscutul vânător și om de afaceri.

„Nu este adevărat nimic. Nici partea cu braconajul și nici cu faptul că aș fi avut terasa deschisă în timpul pandemiei. Nu era rău deloc dacă aveam 16 căprioare în congelator (n.red. ironic).”, spune Cristian Căpușan.

Acesta mai afirmă că terasa și restaurantul „Stejarii” au fost în renovare pe toată durata pandemiei și că singurele momente în care a avut întrevederi cu persoane din oraș au fost „ca și cum ați veni dumneavoastră la mine, să bem un suc amândoi, nicidecum petreceri de pomină”.

Vă reamintim că, conform Gazeta de Cluj: „Călin (defapt este Cristian) Căpușan din Câmpia Turzii a fost prins că a braconat căprioare, potrivit unor surse. Polițiștii au găsit la domiciliul acestuia 16 căprioare aflate în congelator și au fost ridicate documente și alte bunuri, printre care și un stick de memorie unde erau imagini video de la camerele de supraveghere de la domiciliul acestuia. Surpriza a fost când pe înregistrările respective au fost descoperite petreceri la care au participat polițiști din Câmpia Turzii în plină pandemie de coronavirus. Reprezentanții IPJ Cluj nu au putut să ofere informații despre acest caz, deoarece ancheta este în curs.”

De asemenea, umblă vorba că ursul care s-a plimbat zilele trecute prin Câmpia Turzii ar fi provenit tot de la domeniul de vânătoare al lui Cristian Căpușan.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Tentativa de jaf la o farmacie din Campia Turzii (UPDATE)

UPDATE: Deși IPJ Cluj ne-a declarat că „se desfășoară...

Prima zăpadă din această iarnă – vezi cât va ninge în zona Turda – Câmpia Turzii

Cetățenii matinali din Turda - Câmpia Turzii - Luduș...
%d bloggers like this: