spot_img
spot_img

Creșteri SPECTACULOASE la Salina Turda

spot_img

Consiliul Local al Municipiului Turda va dezbate și aproba, în proxima ședință, un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Salinei Turda.

Potrivit raportului de rectificare a bugetului local, în anul 2022 s-au realizat venituri cu 3.839.000 lei față de bugetul aprobat inițial.

De asemenea, în ceea ce privește numărul de turiști care au vizitat Salina în 2022, acesta este de 248.000 de turiști, la 25.07.2022, cu 70.000 mai mulți față de anul precedent.

Desigur, și cheltuielile Salinei au crescut, raportat la suma aprobată inițial, prin buget. Cheltuielile Salinei au crescut cu 2.699.000 lei față de bugetul aprobat inițial.

Totuși, aceste creșteri, atât la venituri, cât și la cheltuieli, sunt extrem de pozitive, deoarece reprezintă o creștere a profitului care urmează să fie raportat, la finele anului, cu aproximativ 1.2 milioane de lei mai mult față de profitul previzionat la începutul anului.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Jurnalista, Oana Zamfir, dezvaluie ca OMV ar fi in spatele refuzului Austriei de a ne primi in Schengen

Jurnalista, Oana Zamfir, de la Realitatea Plus, a dezvaluit...

Își ascund austriecii de la Wienerberger numărul de angajați?

Societatea producătoare de țigle și cărămizi, Wienerberger, este unul...

Sie wollen uns nicht in Schengen? Österreich sei VERDAMMT bis in alle Ewigkeit

Având în vedere că Republica Austriacă, în care s-a...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Consilierii locali din Mihai Viteazu vor aproba, vineri, bugetul local

Vineri, 14 februarie, Consiliul Local al comunei Mihai Viteazu...

Cristina Burciu: Jumătate din populația țării va beneficia de sprijin financiar concret din partea Guvernului

  Coaliția de guvernare a lansat Programul „Sprijin pentru România”,...

Proiect FUNDAMENTAL pentru infrastructura din Câmpia Turzii „uitat” în dulapurile Companiei Naționale de Investiții

În data de 27 noiembrie 2020, Primăria Municipiului Câmpia Turzii aremis următorul comunicat de presă: „𝟏𝟒 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐳𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞Compania Națională de Investiții a acceptat solicitarea MunicipiuluiCâmpia Turzii de includere a 14 străzi în Programul Național deConstrucții de Interes Public sau Social, Subprogramul "Drumuri deinteres local și drumuri de interes județean". Astfel, străzile cuprinse în proiectul „Mobilitate urbană alternativădin Municipiul Câmpia Turzii”, respectiv: - Teilor - 1 Mai - Școlii - Șoferilor - Parcului - Alee Parc  - Alee Sud  - Alee Nord  - Vasile Goldiș  - Nicolae Titulescu  - Traian  - Petru Maior  - Simion Bărnuțiu  - Gheorghe Lazăr, precum și parcarea Parcului Municipal „Berc”, vorfi reabilitate cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.Din județul Cluj, doar două municipii, printre care și Câmpia Turzii,au fost incluse în programul Companiei Naționale de Investiții.Valoarea totală a investiției este de 19.870.348, 04 lei cu TVA inclus.Realizarea acestor lucrări va degreva bugetul local de impactuleconomic și, totodată va asigura un plus de transparență și eficiențăîn procesul de implementare.” Ei bine, din 27 noiembrie 2020...

Cât de pregătite sunt școlile din Mureș pentru deschiderea noului an școlar?

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a dat publicității un raport-sinteză...

Hopa! Dosarul jafului de la Zoo Turda a fost retrimis la procurori! Prea s-a pus batista pe țambal!

Cu 9 zile înainte de startul campaniei electorale pentru...
spot_img
spot_imgspot_img

Panica la Sighsoara – un urs a luat la pas strazile

A fost panica, ieri, pe strazile din Sighisoara cand un urs a fost zarit de cetateni, plimbandu-se nestingherit printre blocuri si case. Alarmati oamenii au...

Cadavru descoperit ÎNTRE LINIILE DE CALE FERATĂ!

Cadavrul unei femei a fost descoperit de polițiști, între liniile de cale ferată, însă - până la această oră - nu se știu condițiile...

Averile consilierilor locali de la Câmpia Turzii – care este cel mai bogat, dar cel mai sărac? (UPDATE: Vezi averea primarului!)

UPDATE: Având în vedere răspunsul public la acest articol, am decis să includem și averea primarului, pentru o corectă comparație. Potrivit celei mai recente declarații...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: