fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiCreșterea tarifelor la salubritate, în Câmpia Turzii, se AMÂNĂ!

Creșterea tarifelor la salubritate, în Câmpia Turzii, se AMÂNĂ!

spot_img

Primarul Municipiului Câmpia Turzii a decis RETRAGEREA de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, a proiectului privind creșterea tarifelor la salubritate.

„Ca urmare a consultării cu colegii, atât din opoziție, cât și din partidul meu, am decis retragerea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi. Îl vom dezbate în ședința ordinară a lunii octombrie.”, a fost afirmația făcută de Dorin Lojigan în plenul ședinței online de ieri.

Vă reamintim că proiectul de hotărâre de modificare a tarifelor la salubritate ESTE OBLIGATORIU pentru TOATE unitățile administrativ teritoriale din județul Cluj.

Ba mai mult, chiar dacă va exista vreo comună sau vreun oraș care refuză să adopte noile tarife, în conformitate cu prevederile ordinului ANRSC 640/30.09.2022, operatorul de salubritate (în acest caz, Supercom SA), va putea să presteze serviciile la tariful solicitat – conform principiului „poluatorul plătește”.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: