spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Crăciunul, sărbătoarea bucuriei și a faptelor bune, la Școala Gimnazială „Pavel Dan” din Tritenii de Jos

spot_img

Surpriză impresionantă pentru elevii și dascălii Școlii Gimnaziale „Pavel Dan” din comuna Tritenii de Jos.

În prag de Sărbători, Școala Gimnazială „Pavel Dan” Tritenii de Jos și structurile arondate au avut oaspeți de seamă. 35 elevi însoțiți de cadre didactice de la Școala Internațională Spectrum Cluj-Napoca le-au pășit pragul, curioși să vadă cum arată școlile de stat din mediul rural.

Proveniți din învățământul particular, acești elevi și-au dorit să își facă noi prieteni, să înțeleagă și să facă o mare bucurie copiilor din comuna Tritenii de Jos.

„Vă mulțumim pentru frumosul gest! Prin intermediul tablelor smart, a device-urilor și a tuturor resurselor primite, procesul educațional din școala noastră se va îmbunătăți considerabil. Mulțumim pentru prietenia voastră! Sperăm să avem o colaborare cât mai lungă, în beneficiul copiilor noștri.”, a declarat doamna profesor, Teodora DUCA, directorul Școlii Gimnaziale „Pavel Dan” din Tritenii de Jos.

Considerând că și elevii din mediul rural trebuie să aibă șanse egale la educație cu elevii din mediul urban, elevii și conducerea Școlii Internaționale Spectrum Cluj-Napoca au adus în dar 9 table interactive, 11 videoproiectoare, calculatoare, imprimante, peste 550 de cărți de actualitate pentru înnoirea fondului de carte și multe alte bunuri materiale. Cu siguranță acestea vor duce la îmbunătățirea actului educațional și vor face activitățile didactice instructiv-educative mai valoroase.

Elevii și cadrele didactice de pe raza comunei Tritenii de Jos au fost gazede alese și i-au incântat cu colinde tradiționale și alte surprise.

„Dăruind cărți sau facilitând accesul la educația online, dăruim cunoaștere și punem o cărămidă la temelia unui viitor mai bun pentru copiii noștri. Dăruiește cunoaștere!” este Motto-ul campaniei lansată de Școala Internațională Spectrul Cluj – Napoca.

 

spot_img
spot_img
spot_img