spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

„Crăciun pentru bunici”

Spiritul sărbătorilor de iarnă înseamnă compasiune și apreciere pentru toate persoanele, inclusiv pentru cei mai puțin norocoși. Cu această idee în gând, Centrul pentru seniori „Respect”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Pavel Dan” au inițiat o campanie denumită „Crăciun pentru bunici”.

În cadrul acesteia, elevii clasei IB, coordonați de doamna profesoară, Diana MARIN, au dus bucuria colindului tradițional beneficiarilor centrului care trăiesc singuri. Pe lângă colindă, copiii le-au oferit bunicilor și câte o felicitare, confecționată în colaborare cu preșcolarii din Grupa Ursuleților, de la Grădinița „Lumea Prichindeilor”, educatoare Dorina GALEA și Andreea CUCUREAN.

Pentru gestul lor, micuții au fost răsplătiți cu dulciuri, dar au primit și povețe foarte valoroase, din partea bunicilor.

Centrul pentru Seniori „RESPECT” este un centru socio-medical care oferă sprijin şi suport pentru persoanele vârstnice izolate la domiciliu, prevenind marginalizarea/excluderea lor socială, scopul principal fiind prevenirea instituţionalizării persoanelor vârstnice în centre rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă/ cămine pentru persoane vârstnice, de îmbunătăţire a calităţii vieţii persoanelor de vârsta a III-a şi socializarea lor.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img