spot_img

Cozmin Sașa – președinte ProRomânia Câmpia Turzii – Propun realizarea unui Plan de dezvoltare multianuală

Date:

Share post:

Am convingerea că într-o comunitate mica cum este municipiul nostru,calitatea oamenilor este mai importanta decat orice formă de doctrina politică.

Capacitatea oamenilor de a se implica în dezvoltarea comunității este esențială si ar trebui să treacă dincolo de simpatii sau antipatii politice.

Astfel, în numele organizației Pro România Câmpia Turzii,va propun o abordare diferită a activității politice , în sensul unei standardizari a acesteia.

Pornind de la o viziune centrată pe oameni, despre cum ar trebui să arate lucrurile în comunitate la finalul unui ciclu electoral, imi propun sa elaborez un “Plan de dezvoltare multianuala” pentru municipiul nostru.

“Planul de dezvoltare multianuala”,va cuprinde principii clare, măsuri concrete,va fi ușor de implementat,pe înțelesul tuturor, în asa fel încât principiile care stau la baza elaborării sa poata fi îmbunătățite continuu,iar măsurile cuprinse in acest plan,sa poata fi puse în practică de către oricine , indiferent de formațiunea politică de care aparține pentru binele comunității si in interesul cetățenilor municipiului.

Domeniile pe care le vom aborda în elaborarea “Planului de dezvoltare multianuala” vor fi conduse de persoane specializate în domeniile respective,care si-au dovedit competența profesională ,dar și probitatea morală, în asa fel încât să nu fie contestabile.

Ne vom axa cu precădere pe următoarele domenii:
Educatie,Sanatate,Economie si mediu de afaceri,Dezvoltare si infrastructură, Energie,Social,Administrație publică,Mediu,Cultura,Fonduri Europene, Tineret.

De asemenea, după ce lucrurile vor începe să prindă contur, vom organiza dezbateri publice pe aceste teme, la care vom invita sa participe toți actorii politici din zona, precum și experți de renume din fiecare domeniu fie din mediul academic sau antreprenorial .


Sa fie intr-un ceas bun!


Cozmin Sasa
Președintele Pro România Câmpia Turzii

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Accident la Campia Turzii

Doua autoturisme s-au tamponat, adineauri, pe strada Laminoristilor din...

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...
%d bloggers like this: