27.9 C
Turda
Monday, August 15, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiCozmin Sașa: „Nu ne mai întoarcem niciodată în PSD”

Cozmin Sașa: „Nu ne mai întoarcem niciodată în PSD”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pe fondul informațiilor și poveștilor privind o posibilă mașinațiune a membrilor Pro-România de a reveni în PSD după debarcarea echipei Dragnea&Dăncilă, președintele ProRomânia Câmpia Turzii, Cozmin Sașa, a declarat că nici el și nici colegii săi nu se vor mai întoarce niciodată în partidul din care au plecat.

„ Trebuie să spunem si sa repetam de o sută, de o mie de ori , până înțelege toată lumea: NU ne vom întoarce niciodată în PSD !

Vrem să construim o alternativă la stânga românească, în acord cu ceea ce se intampla in partidele de stânga europene,pentru că PSD-ul de astăzi , cu Dragnea si Dăncila este defect. Cei care mai avem acces la informatii din interiorul partidului, putem afirma cu toată responsabilitatea ca există un curent în interiorul PSD care este conștient că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită. O direcție care ne îndepărtează de Europa , o direcție care ne condamnă la izolare,o direcție care are în prim plan dezbaterile interminabile pe justiție și mai puțin pe nevoile reale ale românilor. 


PSD are nevoie de o reparație capitală si acesta nu se poate face decat din opoziție.Spun lucrul asta cu amărăciune în suflet ,pentru ca am fost membru al acestui partid timp de optsprezece ani. Dacă își continuă traiectoria actuală,mai devreme sau mai tarziu PSD-ul va avea soarta PDL-ului,ceea ce nu ar fi o catastrofă pentru că există un recipient în care se poate dizolva, cel puțin o parte din partid.Recipientul se numește Pro România. Alții se vor integra în alte formațiuni politice, pentru că azi,PSD-ul nu mai este condus de PSD-isti. Este condus de PD-isti si de PRM-isti. Ironic ,nu?


Nu cred că după doi ani si jumatate de guvernare defectuoasă a alianței PSD-ALDE ar mai fi nevoie de un referendum ca cel propus de Președintele României, pentru a ne determina să ieșim la vot pe 26 mai. Calculul este foarte simplu: daca iesim in numar cat mai mare la vot, INDIFERENT cu cine votați,atunci PSD-ul ar fi dezavantajat si ar obține un scor mic, ceea ce ar determina inclusiv pierderea majorității în Parlamentul României și implicit căderea guvernului Dăncila,moment așteptat inclusiv de oamenii de calitate din PSD,va asigur ,care vad ca partidul este acaparat de un grup pe care ii intereseaza doar rezolvarea problemelor personale si de grup.


De aceea va îndemn cu toată prietenia sa ieșiți din zona de confort, sa înțelegeți adevărata miză a acestor alegeri si cat de important este votul vostru pentru viitorul european al României,sa transmiteți tuturor acest mesaj : Pe 26 Mai ne decidem daca ne continuam sau nu parcursul european! Aceasta este adevărata miză a acestor alegeri! ”, a declarat Sașa.

Pe plan local. o posibilă candidatură a lui Cozmin Sașa la Primăria Câmpia Turzii nu face decât să șubrezească scorul politic (oricum slab) al PSD-ului local.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: