fbpx
spot_img
spot_img

Costel Călugăr a fost ACHITAT într-un dosar de corupție

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

A fost nevoie de 3 ani și mai bine de 30 de ședințe de judecată, pentru ca reprezentanții Înaltei Curți de Casație și Justiție să dea o hotărâre definitivă și irevocabilă. Astfel, după patru amânări a sentinței, într-un final, la orele târzii ale zilei de ieri s-a aflat că omul de afaceri turdean, Costel Călugăr a fost ACHITAT.

„achită pe inculpatul Călugăr Daniel Constantin pentru comiterea infracţiunii de constituirea unui grup infrac?ional organizat prevăzută de art. 367 alin. (1) Cod penal şi infracţiunea de trafic de influen?ă prevăzută de art. 291 alin. (1) Cod penal raportat la art. 6 din Legea nr. 78/2000. XI. Conform art. 396 alin. (5) Cod procedură penală raportat la art. 16 alin. (1) lit. b) teza I Cod procedură penală”, se arată în hotărârea instanței.

Având în vedere amplitudinea și oamenii grei din dosar, acțiunea DNA de trimitere în judecată a acestora, demarată în 2015, a fost considerată o mare faptă de bravură a procurorilor.

Ei bine acum, la 3 ani de la acel moment fatidic, Costel Călugăr are tot dreptul să solicite despăgubiri statului român, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru drumurile la București, pentru fierele de păr alb care i-au crescut în cap și pentru fiecare moment în care el și familia sa s-au simțit descumpăniți.

Prin decizia Curții Supreme de ieri, 9 mai, s-a stabilit în mare măsură și imaginea antreprenoriatului turdean, în condițiile în care Costel Călugăr este considerat unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de business din România.

sursa foto: turdainfo.ro

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: