spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Corb la corb nu scoate ochiul – pedofilul din București a fost protejat de colegii lui, polițiști

Cazul polițistului-pedofil, Eugen Stan, care în urmă cu două săptămâni ar fi agresat sexual doi minori relevă o serie de practici ilegale, care se propagă în Poliția Română.

În conformitate cu raportul privind activitatea polițiștilor pe durata anchetei, se pare că Stan ar fi fost protejat de șefii și colegii săi, atât în cazul prezentat mai sus, cât și în urmă cu un an, când încercase să agreseze sexual o femeie, dar a fost imobilizat de martori.

În ceea ce privește agresiunea sexuală împotriva celor doi minori, petrecută în această lună, cazul a fost preluat de secția 22 de poliție, care a trimis 2 agenți să cerceteze. Legea impune prezența șefilor secției și unei echipe de investigații criminale, însă aici nu s-a întâmplat așa. Astfel, imaginile de pe camerele de supraveghere nu au fost analizate corespunzător, iar din zonă nu au fost ridicate probe biologice. Abia a doua zi a fost trimisă o echipă de criminalistică.

Pe de altă parte, faptul că în 2009, Eugen Stan ar fi comis o altă agresiune sexuală și nu a fost capturat denotă a nouă manifestare superficială a polițiștilor bucureșteni.

În mod paradoxal, cu o zi înainte de capturarea lui Eugen Stan, inclusiv Sandu Geamănu, celebrul lider al lumii interlope bucureștene, diseminase informația cu poza acestuia, solicitând implicarea tuturor cunoscuților săi în identificarea și capturarea pedofilului. Dacă presupușii interlopi au ajuns să facă treaba polițiștilor, care sunt plătiți din bani publici să ne apere … e grav!

spot_imgspot_img