fbpx
spot_img
spot_img

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș, vizită în județul Mureș

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Europarlamentarul Dacian Cioloș, lider al grupului politic Renew Europe și copreședinte al USR PLUS, a fost prezent luni, 16 august, la Târgu Mureș, unde s-a întâlnit cu membri ai organizației județene a partidului.

- Advertisement -
- Advertisement -

 

 

Întâlnirea a fost una informală și a abordat tema congresului din 2-3 octombrie, când se va desemna noua conducere a Biroului Național USR PLUS, dar și tema alegerilor în urma cărora se va alege președintele partidului – Dacian Cioloș fiind unul dintre candidați. La eveniment au mai participat Andrei Lupu, deputat de Prahova și membru al Biroului Național USR PLUS, Viorel Bătărețu deputat USR PLUS de Cluj și Ruxandra Cibu, președinte al Filialei Județene USR PLUS Sibiu.

 

Întâlnirea a abordat și subiecte de actualitate națională și locală, discuțiile axându-se pe modificarea statutului USR PLUS, pe cele patru scrutine programate pentru anul 2024, precum și pe evoluția organizației județene USR PLUS Mureș, în perspectiva alegerilor locale de peste trei ani.

 

În cadrul întâlnirii, Dacian Cioloș și-a exprimat susținerea pentru președintele USR PLUS Mureș, Irina Sorescu-Vasile, în perspectiva ocupării, de către aceasta, a unui loc în viitorul Birou Național al USR PLUS.

 

„Mă bucur pentru acest anunț făcut de Dacian Cioloș, care a fost și pentru mine o surpriză. Propunerea mă onorează și cel mai mult mă bucur că organizația Mureș a USR PLUS poate avea, în sfârșit, un reprezentant și, ca atare, o voce în conducerea națională a partidului. Consider acest semnal politic o recunoaștere a muncii colegilor mei din județ și aștept, cu încredere, congresul din 2-3 octombrie”, a declarat Irina Sorescu-Vasile, președintele USR PLUS Mureș.

 

 

 

 

Biroul de presă al Filialei USR PLUS Mureș

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: