fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeInternationalCopil de 9 ani, torturat și ucis de propria mamă

Copil de 9 ani, torturat și ucis de propria mamă

spot_img

O dramă de dimensiuni inimaginabile ne reamintește că viața este atât de firavă, încât – uneori – poate fi curmată chiar de cei care ar trebui să ne îngrijească.

Un băiețel român, de doar 9 ani, a fost torturat zile în șir, apoi ucis, de propria mamă și tatăl vitreg. Apoi, cadavrul băiatului a fost aruncat într-un lac din Belgia.

„Procurorii belgieni au transmis că trupul neînsuflețit al copilului de 9 ani, din România, găsit într-un lac de agrement din Gent, prezenta numeroase urme de lovituri de curea, pumni, stropit cu apă înghețată sau fierbinte.

Aceste torturi greu de imaginat i-au provocat, cel mai probabil, moartea. Trupul a fost găsit la finele lunii ianuarie, într-o geantă aruncată în lacul Houtdok, transmite 7Sur7, citat de ziare.com.”, menționează gazetadecluj.ro

Mama copilului, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost arestată imediat, însă tatăl vitreg al băiatului a fost arestat abia vineri seară, în Olanda, în baza unui mandat european de arestare.

„În ultimele săptămâni, copilul a suferit abuzuri serioase” din partea tatălui său vitreg, susțin sursele publicației Het Laatste Nieuws.

 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: