fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiCopiii din zona Arieș au acum o șansă la educația online!

Copiii din zona Arieș au acum o șansă la educația online!

- Advertisement -

Data de 1 iunie, bine cunoscută și ca “Ziua Copilului” a adus multe bucurii și zâmbete pe fețele a șase copii din Zona Arieș. 

Voluntarii Asociației pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) s strâns  dispozitive electronice pentru a le recondiționa. Aceste dispozitive au fost donate copiilor pentru ca aceștia să poată beneficia de resurse educaționale online.

Prin proiectul CONNECT:ED am reușit să oferim oportunitatea mai multor copii să aibă un viitor mai bun. Această inițiativă nu s-ar fi putut realiza dacă nu am fi avut sprijinul și suportul sponsorilor noștri: Cloudflight și Asociația Cavalerilor, cărora le mulțumim.

Mulți copii beneficiază de internet și un calculator propriu, dar pentru alții acestea sunt doar vise. Împreună putem să aducem un zâmbet cald în sufletele lor.

Donează și tu dispozitivele tale vechi contactându-ne la numărul de telefon:      0724046 519 sau pe pagina de Facebook      AMoS ED and DaVinci.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Inspectoratul de Stat în Construcții își bate joc de lege și...

1
În urmă cu două săptămâni, fostul consilier local de la Câmpia Turzii, Ionel Isac-Tudorache, afirma pe rețelele de socializare faptul că Primăria Câmpia Turzii...

Comentarii

%d bloggers like this: