26.4 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRICopiii din Mihai Viteazu - OBLIGAȚI să danseze gratuit pentru PMP Cluj

Copiii din Mihai Viteazu – OBLIGAȚI să danseze gratuit pentru PMP Cluj

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

S-a întâmplat ieri, la Căminul Cultural din Mihai Viteazu, unde candidatul PMP la alegerile europarlamentare, Cristian Lungu, a fost prezentat electoratului în cadrul unui eveniment de precampanie electorală.

„ Organizația locală a PMP Mihai Viteazu, condusă de consilierul local Paul Olaru, a organizat un spectacol folcloric în sala de spectacole a Casei de Cultură, la care a fost prezent și senatorul Cristian Lungu, președintele PMP Cluj și candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare a PMP, listă deschisă de Traian Băsescu. ”, scrie TurdaNews.net.

Singura problemă legată de eveniment a fost prezența membrilor ansamblului „Fiii Moților”, care au dat 30 de minute de spectacol, pentru PMP, fără a primi vreun ban.

„Noi așa am discutat că dacă un consilier local are un eveniment special, o zi de naștere, dăm din partea Casei de Cultură, un mic spectacol al copiilo”, spune Alexandru Făgădar, directorul Casei de Cultură din Mihai Viteazu.

Singura problemă este că evenimentul de ieri nu a fost ziua de naștere a vreunui consilier local, ci UN EVENIMENT POLITIC, dedicat prezentării UNUI CANDIDAT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

Astfel, în mod practic, copiii comunei Mihai Viteazu au fost obligați să joace și să cânte pentru politicienii PMP, primind în schimb „o felie de cozonac și un pahar de suc” …

Cu alte cuvinte, s-au folosit resursele publice ale comunei pentru ridicarea rangului unui partid politic, despre care sondajele de opinie spun că nici nu va intra în Parlamentul European, fiind sub pragul electoral.

Interesant…

sursă foto: TurdaNews.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: