spot_img
spot_img

Convoiul Unirii din Maramureș a ajuns, aseară, la Tureni

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Aseară, în jurul orei 17:00, Călăreții Unirii, conduși de vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș – Ioan Doru Dăncuș, au ajuns la Primăria Comunei Tureni.

La momentul sosirii lor la Primărie, aceștia au fost așteptați de săteni care s-au adunat în fața instituției, dar și de cei care au ieșit, curioși, la porți.

Călăreții Unirii au fost aplaudați chiar și de cetățenii de etnie maghiară, care au ieșit la porți într-un număr considerabil.

Odată intrați în Primărie, s-a intonat imnul de stat „Deșteaptă-te, române!”, imnul Turenilor, Imnul Marșului – un imn special creat.

În semn de apreciere față de primirea de care au avut parte, vicepreședintele CJ Maramureș – Ioan Doru Dâncuș – a înmânat o statuetă cu bustul lui Gheorghe Pop de Băsești primarului comunei Tureni, Daniela Mănăilă.

După cele prezentate mai sus, ceata de călăreți s-a deplasat la Hotel Paprika, iar caii lor au fost cazați, în condiții de maximă siguranță, la un cetățean de etnie maghiară.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Festival Coral „De Sânzâiene” la Mihai Viteazu

Primăria și Consiliul Local Mihai Viteazu, în parteneriat cu Casa de Cultură Mihai Viteazu, organizează un eveniment excepțional,...

Eveniment special la Cultura de Lavandă Triteni

💜 Cu drag, Lavanda, un eveniment de suflet, în care personajul principal este însăși Lavanda.   🤗 Vă așteptăm să...

Accident GRAV pe centura Valcele

*Intervenție la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida*    Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă...

Accident rutier ORIBIL – două persoane încarcerate – a fost solicitat elicopterul SMURD

Două persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția a două autospeciale de pompieri, un elicopter SMURD și...
spot_img

Dorin Lojigan: “?â???? ?????? ??? ???ăț??? ???????????? – î? ???â?? ?? ???????? ?? ????????? ??????? ???????ț?????”

Dragii mei, de două zile consecutive, rata de incidență în Câmpia Turzii a cazurilor COVID-19 raportate la o mie de locuitori este sub 1.5. Dacă...
%d bloggers like this: