spot_img
spot_img

Controale temeinice pentru respectarea masurilor de protectie la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

? Poliția Locală: ? “Acționăm cu întregul efectiv aflat în serviciu în zona si incinta unităților comerciale pentru respectarea normelor prevăzute de Legea nr. 55/2020 precum și alte normative în domeniu.”

Astfel, în cursul săptămânii trecute, patrule formate din agenții poliției locale au efectuat verificări pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție individuală.

Cu ocazia acțiunii s-au efectuat verificări în 216 unități comerciale alimentare, non-alimentare, farmacii și stații PECO, fiind legitimate 46 persoane, avertizate 31, iar o persoană a fost sancționată.
Nu a fost neglijat nici transportul urban sau persoanele aflate în izolare la domiciliu, unde agenții Poliției Locale s-au asigurat pentru respectarea măsurilor anti-COVID 19.

Astfel de activități vor continua și săptămâna aceasta așadar, facem apel pe această cale către toți locuitorii orașului să respecte măsurile de distanțare și să poarte masca de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile închise sau locurile unde se pot crea aglomerări de persoane.

PoartăMască #FiiResponsabil #PolițiaLocală #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Top 7 Licee în Turda și Câmpia Turzii, după rezultatele de la BAC

Având în vedere că Ministerul Educației a făcut publice rezultatele examenului de Bacalaureat, am decis să alcătuim un...

Beat, la volan, prin Turda

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 02.35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, au oprit...

Vine căldura! Temperaturi peste 37*C în zona Turda – Câmpia Turzii

Un val imens de căldură va lovi România începând cu data de 29 iunie. Potrivit Severe Weather Alert România,...

Iată cele mai noi informații despre MOMENTUL DESCHIDERII ștrandului Durgău

Devreme ce mulți cititori RefleqtMedia ne întreabă când se va deschide Ștrandul Durgău, am contactat reprezentanții Salina Turda, pentru...
spot_img

Petre Pop: „Angajații din Spitalul Dr. Cornel IGNA trebuie să-și primească drepturile salariale!”

Sănătatea cetățenilor alături de educație, sunt cele mai importante domenii de activitate a unei comunități. Aceste activități trebuie finanțate cu prioritate. O Primarie care...
%d bloggers like this: