Consultații și investigații medicale gratuite la Câmpia Turzii

spot_imgspot_img

Proiectul „Din Grijă pentru tine” a ajuns și la Câmpia Turzii și se va desfășura duminică 05.03.2023 între orele 10:00 – 18:00, la Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazu” Câmpia Turzii.

Aici vor fi vor fi 8 cabinete medicale :

Cardiologie 1 – consult si EKG;
Cardiologie 2 – ecografie;
Doppler vascular – consult;
Ginecologie 1 – consult ecografic;
Ginecologie 2 – consult ecografic;
Urologie – consult ecografic;
ORL – consult;
Neurologie – consult.

Consultațiile sunt realizate de medici specialiști din Turda, Cluj, Câmpia Turzii cu aparatură (ecografe) de ultimă generație și sunt GRATUITE.

Pentru programări, rugăm pe cei interesați să folosească site-ul www.dingrijapentrutine.ro care a fost reconfigurat și permite acum mai multe programări.

De asemenea, se pot face programări online (se scanează codul QR de pe afiș sau se accesează site-ul de mai sus) sau telefonic – 0744 -318207. Programările TELEFONICE sunt deschise ASTĂZI, 03.03.2023, până la ora 17:00.

Pe platforma online, acestea sunt disponibile până DUMINICĂ, în funcție de limita locurilor disponibile.

Evenimentul se desfășoară într-o singură zi, 5 martie 2023, la adresa mai sus menționată.
Pacienții sunt așteptați cu 15 -20 minute înainte de ora la care au fost programați pentru a fi preluați de echipa de la secretariat și de cea de triaj.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține acest eveniment de prevenție medicală și îndeamnă populația să se programeze, pentru consultații și investigații.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
%d