fbpx
spot_img
spot_img

Consiliul Local Câmpia Turzii se întregește cu încă o femeie

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Demisia lui Robert Szabo din funcția de consilier local al municipiului Câmpia Turzii a permis intrarea unei noi reprezentante a sexului frumos în forul deliberativ local.

Astfel, alături de Georgiana Sima (PNL), Monica Uiorean (PSD) și Mariana Câmpean (PPU-SL), Uniunea Democrată a Maghiarilor din România – organizația Câmpia Turzii, o va trimite pe Anna Maria Nagy să reprezinte interesele comunității maghiare în forul de decizie local.

Totul se va perfecta în ședința ordinară de consiliu local, care va avea loc joi și care va avea următoarea ordine de zi:

„1.Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier local, pentru mandatul 2016-2020.

2.Proiect de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei de selecție prealabilă a membrilor în Consiliile de Administrație la societățile având ca unic acționar Municipiul Câmpia Turzii, astfel cum a fost stabilită prin H.C.L. nr.146 din 25.08.2016, modificată și completată prin H.C.L. nr.17 din 23.02.2017.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acreditare a reprezentanților mass-media pe lângă Consiliul Local și Primăria Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2018.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei unităților de învățământ care vor funcționa pe raza Municipiului Câmpia Turzii, în anul școlar 2018-2019.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Câmpia Turzii a imobilului înscris în C.F. nr.53758 Câmpia Turzii.

6.Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosință gratuită asupra a două parcele de teren atribuite în temeiul Legii nr.15/2003.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării dreptului de uz și servitute cu titlu gratuit în favoarea Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca asupra unor parcele de teren care aparțin domeniului public al Municipiului Câmpia Turzii, pentru realizarea lucrării „Racordarea la RED a obiectivului situat în localitatea Câmpia Turzii, străzile George Bacovia și Nicolae Titulescu”.

8.Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare constituit în favoarea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj asupra imobilului situat în Câmpia Turzii, str. George Coșbuc, nr.24, jud. Cluj, înscris în C.F. nr.53472.

9. Diverse”

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: