spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea pe sectorul de la Muntele Băișorii al DJ 107R

Consiliul Județean Cluj a finalizat, în cursul zilei de joi, 1 septembrie a.c., lucrările de asfaltare a unui sector al drumului județean DJ 107R, care începe din interiorul localității Muntele Băișorii și se continuă înspre Stațiune, în zona serpentinelor.

Sectorul vizat, în lungime de aproximativ 5 km, a fost unul extrem de degradat, care a impus desfășurarea unor lucrări complexe, finalizate cu așternerea de asfalt.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Constructorul s-a mobilizat și, în cursul zilei de ieri, în condiții atmosferice extrem de favorabile, a reușit să termine lucrările de asfaltare pe acest sector, intens circulat de către turiștii pasionați de munte. Îmbunătăţirea infrastructurii drumului judeţean va avea un impact direct asupra dezvoltării zonei turistice.”

Sectorul vizat este parte a unui contract ce prevede execuția mai multor categorii de lucrări de întreținere pe DJ 107R(DJ 107M) – Băișoara – Muntele Băișorii – Stațiunea Muntele Băișorii, în lungime totală de 18,5 kilometri.

În perioada următoare, constructorul va continua lucrările specifice de tratare a burdușirilor și a tasărilor, de plombare a gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, de aducere la profil și completare a acostamentelor, dar și alte categorii de reparații la sistemul rutier. Lucrările pe întregul tronson se vor finaliza integral odată cu operațiunile de trasare și marcare a căii de rulare.

 

Biroul de presă

2 septembrie 2022

spot_img
spot_img
spot_img