spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Consilierul local ghirișean, Georgiana Kaczka, prezentă la o conferință pe teme de digitalizare și eficiență energetică

spot_img

Georgiana Kaczka, consilier local PNL Câmpia Turzii, este unul dintre cei mai activi tineri politicieni din zonă. Prin prisma funcției sale din Primăria Cluj Napoca, Georgiana Kaczka a participat, recent, la o conferință intitulată „Energynomics”, care a avut ca tematică digitalizarea și eficientizarea energetică.

Am participat astăzi în calitate de reprezentant al Primăriei Cluj-Napoca la Energynomics – eveniment dedicat digitalizării și eficienței energetice

După modelul european Verde.Digital.Rezilient, la Cluj-Napoca încercăm să îmbunătățim constant relația dintre cetățean și administrație. Am vorbit despre smart governance și politicile publice ale primăriei pentru digitalizarea și eficientizarea serviciilor publice oferite clujenilor. Elementul central urmărit de Strategia Integrată de Dezvoltare a municipiului este calitatea vieții. Investim în acest sens atât în infrastructură – școli, transport public modern, zone verzi și spații publice de calitate sau eficiență energetică – dar și în procese care să conecteze aceste investiții cu universitățile, comunitatea și mediul de afaceri într-un mod firesc, prin care încurajăm colaborarea și capacitatea de inovare.
 
Le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și îi felicit pentru abordarea pragmatică asupra temelor discutate astăzi. Evenimentele de acest tip aprind dezbateri între persoane cu o vastă experiență în aria lor de activitate și pot să genereze idei cu impact pozitiv pentru comunitate sau pentru economie.”, a declarat Kaczka, pe rețelele de socializare.
 
Într-o lume atât de amenințată de criza energetică, astfel de conferințe ar trebui să fie incluse în obligativitățile tuturor primăriilor din mediul urban și rural.
spot_img
spot_img
spot_img