fbpx
Monday, June 5, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaConsilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

spot_img

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai USR, prin vocea doamnei Gabriela Blăniță, au recunoscut că NU ȘTIU NIMIC.

Mai exact, la punctul 10 de pe ordinea de zi, cel privitor la Raportul privind starea economică, socială și de mediu din Municipiul Turda, doamna consilier – Blăniță, a spus următoarele:

„Nu știm cine poluează, nu știm câți șomeri sunt, nu știm nimic despre consumul de substanțe stupefiante în rândul tinerilor, nu știm foarte multe aspecte. Domnule primar, trebuia să ni le precizați”, a declarat – textual – în fața plenului CL Turda, consilierul Gabriela Blăniță.

Această afirmație a consilierului local al USR Turda aduce în atenția opiniei publice o gravă problemă de comunicare între societate și consilierii locali. Practic… DE CE sunt aleși acești oameni, dacă nu cunosc problemele comunității?

De ce vin acești oameni în Consiliul Local, dacă ei NU INVESTIGHEAZĂ problemele comunității pe care susțin că o reprezintă?

Desigur, este greu să ne răspundă o serie de consilieri locali al căror singure țeluri sunt acelea de a contesta executivul local și de a promova o propagandă politică din care nu lipsesc elemente precum: ideologia de gen, promovarea intereselor LGBTQ, progresismul și alte aspecte de sorginte globalistă.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: