18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniConducerea Școlii Gimnaziale Chețani contraatacă - „Nu am cheltuit 1,3 miliarde lei...

Conducerea Școlii Gimnaziale Chețani contraatacă – „Nu am cheltuit 1,3 miliarde lei vechi!”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ca urmare a articolului publicat de site-ul nostru, privind afirmațiile făcute de unii consilieri locali din Chețani, în ceea ce privește modalitatea de gestiune a fondurilor primite de conducerea școlii gimnaziale din Chețani, în anul bugetar 2018, directoarea școlii, Viorica Mocan, a contactat redacția noastră, pentru a da cărțile pe față.

Aceasta ne-a dezvăluit faptul că nicidecum nu au fost cheltuite sumele vehiculate de consilierii locali și că totul a fost o mare neînțelegere, a cărei victimă colaterală a căzut întreg colectivul profesoral al unității de învățământ pe care o gestionează.

„Noi toți ne-am simțit ofensați de acest articol și de acuzațiile care ne-au fost aduse”, precizează Viorica Mocan.

Cadrul didactic a declarat pentru RefleqtMedia faptul că până la rectificarea bugetară solicitată vinerea trecută, unitatea pe care o cârmuiește, și de care depind destinele tuturor copiilor preșcolari care învață pe raza comunei Chețani a cheltuit nu mai puțin de 96.000 de lei, adică 960 de milioane de lei vechi, nicidecum sumele exorbitante vehiculate în ședința ordinară de consiliu local.

„Plus de-asta, noi avem facturi și justificări pentru fiecare leu cheltuit, am prezentat toate datele, în mod transparent și am ținut o corespondență continuă cu contabilitatea Comunei Chețani. Cei care ne acuză de cheltuială nesăbuită ar trebui să-și verifice afirmațiile”, spune Viorica Mocan.

Așadar, la cei 96.000 de lei cheltuiți până în prezent, consilierii locali au aprobat o suplimentare de fonduri de 40.000 de lei, ceea ce face ca ÎN TOTAL – suma cheltuită de Școala Gimnazială Chețani, în anul bugetar 2018, să fie de 136.000 de lei – adică 1,3 miliarde de lei vechi.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: