fbpx
HomeStiri din AlbaCONCURSURI PENTRU ÎNCADRAREA DIN SURSĂ EXTERNĂ A 4 POSTURI LA POLIȚIA PENTRU...
spot_img
spot_img

CONCURSURI PENTRU ÎNCADRAREA DIN SURSĂ EXTERNĂ A 4 POSTURI LA POLIȚIA PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR

- Publicitate -
spot_img

Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs 4 posturi, prin încadrare directă din sursă externă. De asemenea, recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea a două  posturi de ofițer de poliție (medic veterinar).  Înscrierile se fac on-line, până pe 28 decembrie 2020.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, un post de ofițer și două posturi de agent de poliție în cadrul structurii pentru Protecția Animalelor. Totodată, recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea a două posturi de ofițer de poliție – medic veterinar  în cadrul Biroului de Protecția Animalelor.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

 Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursului pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în secțiunea carieră/posturi scoase la concurs:https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.        

 

                            

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: