spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Concert caritabil la Salina Turda

spot_img

Ne bucurăm să ne alăturăm unor evenimente frumoase, de suflet. În 29 iunie, ora 16:00, va avea loc un eveniment caritabil 𝙎𝙪𝙣𝙚𝙩𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞 organizat de Banca pentru Alimente Cluj la Salina Turda .

💫 Evenimentul caritabil este organizat cu scopul de strângere de fonduri pentru a transporta alimente bune de consum către persoanele în nevoie.


🏢Amfiteatrul Salinei Turda va găzdui acest eveniment cu prestații muzicale uimitoare oferite de Paula Hrișcu și trupa Ad Libitum Voices.


🎟Participarea se poate realiza printr-o donație minimă recomandată de 150 RON AICI: https://bit.ly/SunetePentruOameniBRAC. Biletele sunt limitate, așa că alegeți să fiți alături de această cauză umanitară, într-o seară plină de emoție și impact pozitiv! Fiecare donație contează!


✨În plus, intrarea la Salina Turda se va face cu titlul gratuit pentru toți cei care donează așadar vă puteți bucura de atmosfera și unicitatea Salinei până la începerea evenimentului muzical.


👏Prezența fiecăruia dintre voi acolo aduce un impact imens în viața oamenilor din medii defavorizate. În acest fel, vă puteți implica activ în lupta împotriva risipei alimentare și a sărăciei.
Vă așteptăm la fapte bune! 🤍
.
.
.
#PrimariamunicipiuluiTurda
#SalinaTurda
#Bancapentrualimente
#PaulaHriscu
#AdLibitumVoices
#Faptebune
#Sunetepentruoameni
#evenimentcaritabil

spot_img
spot_img
spot_img