fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiComunicat - ,,Câmpia Turzii de MÂINE”
spot_img
spot_img

Comunicat – ,,Câmpia Turzii de MÂINE”

- Publicitate -
spot_img

Când vine vorba despre Câmpia Turzii de mâine avem în vedere proiecția spre viitor, spre dezvoltare și creștere în anii ce vor urma.

Depinde de noi ce construim sau dărâmăm astăzi, însă atât beneficiile cât și lipsurile vor fi resimțite de cei care vin după noi.

Noi vedem în investiția de azi crerea căminului de mâine, de peste 10 ani sau 50 de ani. Un număr mare pentru noi, dar nesemnificativ la scara istoriei.

Dacă și înaintașii noștri s-ar fi limitat la câștiguri imediate și realizări de pe azi pe mâine nu ne-am fi bucurat de orașul nostru de astăzi. Fără o proiecție de durată o astfel de realizare nu este realizabilă.

Când vorbim de Câmpia Turzii de mâine nu ne mai limităm la a implementa diferite proiecte pe perioada unui mandat. Sustenabilitatea orașului nostru nu se măsoară după durata mandetelor ci după consecvența muncii de astăzi dusă peste ani

Fără a ne face astăzi un plan dezvoltarea de mâine a orașului stă sub semnul întrebării. Riscăm să bâjbâim în administrarea orașului în lipsa unei viziuni clare. Știm ce vor cetățenii de la orașul lor.

Vor normalitatea unui oraș european: servicii publice de calitate, respect din partea autorităților statului, locuri de muncă, perspective pentru tineri și viață tihnită pentru pensionari.

PSD Câmpia Turzii, prin Departamentul de politici publice și dezvoltare comunitară a inițiat un program strategic prin care în următoarea decadă de timp își vă structura programul de guvernare locală pentru perioada 2020-2024-2028, proiect ce va fi prezentat opiniei publice după finalizarea demersurilor statutare și a procedurilor interne de lucru.

Departamentul de informare și comunicare PSD CT

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: