27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIComuna Viișoara are un dublu campion mondial la Karate Shotokan

Comuna Viișoara are un dublu campion mondial la Karate Shotokan

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

S-a născut în Belgia, are 17 ani, este din Viișoara și este dublu campion mondial la karate. Așa începe povestea tânărului, Louis Șerb care, la campionatele mondiale WUKF de la Bratislava, a participat la 5 probe sportive.

„Am început karate-ul la 6 ani, pe atunci locuiam în Belgia. Îmi place acest sport deoarece te învață autodisciplina și respectul și este o excelentă metodă de a-ți canaliza energiile. Sincer, l-aș recomanda oricărui copil”, spune Louis, în exclusivitate pentru RefleqtMedia.ro

Tânărul este licean la Colegiul Tehnic „Victor Ungurean” din Câmpia Turzii și face naveta la Cluj Napoca, pentru a se pregăti la CS Politehnica Cluj Napoca, cel mai tare club de karate din România.

În 11 ani de karate a ajuns la centura maro și mai are de luat un singur examen pentru a deveni centură neagră. Are multiple medalii la campionate desfășurate în toată lumea și în toată țara, este campion național al Belgiei și, cu toate acestea, modestia și candoarea lui te uimesc.

Spre deosebire de mulți tineri de vârsta lui cărora succesul le ia mințile, transformându-i în infatuați, Louis este un tânăr respectuos, bine pregătit și cu dorința de a face performanță în Karate Shotokan.

După ce va termina liceul, tânărul Louis ni s-a confesat că dorește să urmeze o facultate cu profil sportiv, spunându-ne totodată că sportul – în general – reprezintă o pasiune pentru el.

Louis, te felicităm și așteptăm în continuare să aduci cupe și medalii acasă!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: