spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Comuna Mihai Viteazu se poate dezvolta doar cu o INFRASTRUCTURĂ REALĂ!

În ultimii 20 de ani, s-a tot vorbit despre „Mihai Viteazu – Beverly Hills”, o utopie transformată într-un slogan lipsit de sens și de fundament.
Pentru a dezvolta această comună, avem nevoie de PRAGMATISM, planuri și strategii CONCRETE, al cărui scop clar să fie atingerea obiectivelor necesare pentru a ridica această comună acolo unde îi este locul!


Dragi cetățeni,
Vă propun un set simplu de STRATEGII pe care, dacă mă veți alege să conduc destinele comunei Mihai Viteazu, le voi implementa pentru dezvoltarea acesteia.


În primul rând, să discutăm despre INFRASTRUCTURA RUTIERĂ a comunei Mihai Viteazu.
La 72 de ore după ce voi fi învestit în funcția de primar, voi trimite o solicitare către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în vederea transmiterii dreptului de administrare către Comuna Mihai Viteazu a porțiunii de DN 75 care tranzitează satele Mihai Viteazu și Cornești.


Astfel, pe respective porțiune de drum national, vom putea implementa proiecte de MOBILITATE URBANĂ, prin care să construim alee pietonale și piste de biciclete.


Un alt demers foarte important este reabilitarea Drumului Județean care face legătura cu satul Cheia și, implicit, cu Cheile Turzii. Vom face demersuri pe lângă colegul nostru de partid, domnul Alin Tișe, pentru reabilitarea acelui sector de drum județean, astfel încât să poată absorbi traficul care vine către stațiunea turistică!


În al treilea rând, vom solicita finanțări europene pentru reabilitarea TUTUROR străzilor de pe raza comunei Mihai Viteazu. Fără drumuri de pământ, fără drumuri de piatră! INFRASTRUCTURĂ MODERNĂ pentru o comunitate dezvoltată!
În aceste măsuri cred! Nu în cantofabule!

Paul Cristian OLARU,
Candidat al Partidului Național Liberal pentru funcția de
PRIMAR AL COMUNEI MIHAI VITEAZU
CMF 21240015

spot_img
spot_img