fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăMihai ViteazuComuna Mihai Viteazu a intrat în scenariu ROȘU

Comuna Mihai Viteazu a intrat în scenariu ROȘU

- Advertisement -

Începând cu raportarea prezentată de Prefectura Cluj de astăzi, comuna Mihai Viteazu a intrat în scenariul ROȘU al pandemiei Covid-19, având o rată de incidență de 4.07.

Asta înseamnă că 23 de oameni din comună ar avea Covid-19.

Contactat de RefleqtMedia edilul comunei, Ioan Zeng, ne dă detalii interesante despre starea de fapt.

„Având în vedere proximitatea de Municipiul Turda, era de așteptat să intrăm și noi în scenariul ROȘU, dar nu mă așteptam să se întâmple atât de repede.

Totuși, din informațiile mele, rata REALĂ de incidență Covid-19 ar fi mai mică, deoarece o parte dintre cei infectați, care au buletin de Mihai Viteazu, locuiesc – defapt – la Cluj Napoca sau la Florești.”, a precizat Ioan Zeng.

În ceea ce privește starea de sănătate a concetățenilor săi confirmați pozitiv, Ioan Zeng ne-a declarat că un singur pozitiv este internat la spital, iar restul sunt în izolare la domiciliu.

„Nu intenționez să adoptăm alte măsuri suplimentare față de cele care se impun prin hotărârea Comitetului Județeanpentru Situații de Urgență. Adoptam măsuri suplimentare, dacă aveam copiii la școală, dar devreme ce nu se întâmplă acest lucru. Nu adoptăm alte măsuri.”, a conchis Zeng.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: