fbpx
spot_img
spot_img

Comuna Mărgău, din JUDEȚUL CLUJ este prima din ROMÂNIA care reintră în scenariul ROȘU – vezi care e rata de VACCINARE!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Cum se poate ca o comună cu așa rată de vaccinare mare să aibă o incidență COVID-19 aproape de 7/1000 este o nedumerire pentru epidemiologi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Începând de astăzi, 24 august 2021, comuna Mărgău din județul Cluj este PRIMA LOCALITATE DIN ROMÂNIA care reintră în scenariul ROȘU.

Conform DSP Cluj, rata de incidență la Mărgău este 6.82/1000 de locuitori, cu 11 cazuri active de COVID-19.

„În comuna clujeană vor fi impuse mai multe restricții care intră în vigoare începând de astăzi, 24 august, după cum a transmis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. În următoarele 14 zile, în Mărgău sunt interzise evenimentele private precum nunțile, botezurile sau mesele festive, spectacolele și activitățile sportive, precum și organizarea se festivaluri sau evenimente de tip drive-in.”, scrie Libertatea.ro

Problema cea mai interesantă, însă, este legată de acoperirea vaccinală din această comună.

Potrivit datelor prezentate de Institutul Național de Sănătate Publică, peste 30% din populația comunei ESTE VACCINATĂ ANTI-COVID-19. 

Pe de altă parte, aproximativ 20% din populația comunei are imunitate dobândită, după primele 3 valuri pandemice … astfel că reiese întrebarea firească: câți dintre cei vaccinați sunt infectați cu COVID-19? 

Tocmai la această întrebare va trebui să ne răspundă DSP Cluj, deoarece RefleqtMedia a remis o solicitare oficială de informații!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: