spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Comuna Luna va avea cel mai modern sistem de iluminat public din zonă!

În această dimineață, domnul primar, Aurel Giurgiu, a supervizat lucrările aferente unui nou obiectiv de investiții foarte important pentru comunitatea noastră, respectiv ,EFICIENTIZAREA SISTEMULUI DE  ILUMINAT PUBLIC DIN COMUNA LUNA, JUDETUL CLUJ”.

Proiectul este finanțat de către Agenția Fondului de Mediu și are o valoare totală de 999.957.00 lei.

Ceea ce face acest proiect să fie unic și, totodată, cel mai modern din întreg județul Cluj este caracteristica specială pe care o va avea sistemul de iluminat.

Astfel, cele 295 e corpuri e iluminat vor fi cu tehnologie LED și telegestiune punct cu punct, ceea ce presupune ca fiecare corp de iluminat să fie controlat și verificat individual. Prin intermediul tehnologiei de ultimă generație din spatele sistemului, se va verifica gradul de consum, se poate modifica programul de funcționare și se va regla luminozitatea sistemului.

O parte din corpurile vechi de iluminat vor fi relocate pe străzile secundare din comuna noastră, pe care nu există iluminat public.

„În timp ce contracandidații mei au foarte mult timp, pe care îl dedică dezinformării publice și atacurilor la persoană, eu aleg să muncesc, alături de echipa din Primărie, pentru bunul mers al Comunei Luna. Reparăm trotuarele în satul Luna, asfaltăm în satul Gligorești, iar acum modernizăm sistemul de iluminat. Nu mă voi opri aici, avem proiecte semnate pe PNRR și Anghel Saligny, prin care vom continua dezvoltarea comunei Luna. Doamnelor și domnilor contracandidați, continuați cu ceea ce știți mai bine, să împroșcați cu noroi, iar eu voi continua cu ceea ce știu mai bine – să fac lucruri bune pentru comunitatea pe care o reprezint!”, a declarat domnul primar, Aurel Giurgiu.

Primăria Comunei Luna

spot_img
spot_img