21 C
Turda
Saturday, August 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniComuna Chețani va avea un parc industrial pe 13 hectare de teren

Comuna Chețani va avea un parc industrial pe 13 hectare de teren

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În bugetul local de venituri și cheltuieli aferent anului trecut, Consiliul Local al comunei Chețani a aprobat, la propunerea primarului, alocarea unei sume de bani privind edificarea unui parc industrial.

Suprafața parcului va fi de 13 hectare, iar locația aparține Primăriei Comunei Chețani.

„Avem nevoie să elaborăm un Plan Urbanistic Zonal, pe care să-l prezentăm partenerilor noștri. Dorim să cooptăm în acest proiect și Primăria Luduș și, eventual Consiliul Județean Mureș, însă până când vom putea vorbi despre o asociere, este nevoie de un studiu de fezabilitate care să ne arate care vor fi costurile de implementare a acestui parc industrial”, afirmă Emil Florin Mocan, primarul comunei Chețani.

Astăzi, RefleqtMedia va purta o discuție și cu Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, pentru a vedea care este optica acestuia în privința potențialului parc industrial.

Dacă lucrurile decurg conform planurilor, până în 2020, pe DN 15 E60, pe o arie de 15 km vor fi edificate două parcuri industriale, în suprafață totală de peste 60 de hectare, unul în comuna Luna și celălalt la Chețani.

Asta în condițiile în care Parcul Industrial Câmpia Turzii, în suprafață de 10 hectare este populat ÎN TOTALITATE.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: