spot_img
spot_img

Comportament ABJECT la Spitalul Municipal TURDA – directorul este consternat

spot_img

În urmă cu o săptămână, un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit pe secția de terapie intensivă, după ce – preț de două săptămâni – a fost internat pe secția de neurologie.

Suferind de o formă de cancer pulmonar cu metastaze cerebrale, bărbatul a fost nevoit să rămână internat la neurologie, iar felul în care infirmierele și asistentele de pe secție s-au comportat cu el depășește orice limită de josnicie.

Fiul bărbatului s-a adresat site-ului RefleqtMedia, sub rezerva păstrării anonimatului.

„Tatăl meu mi-a povestit că, într-o seară, a cerut uneia dintre infirmiere o linguriță de sare, pentru a-și pune în mâncare. Pentru o linguriță de sare, infirmiera respectivă i-a cerut tatălui meu 10 lei. Vă dați seama?”, se întreabă retoric bărbatul, care afirmă că, pe durata spitalizării defunctului său tată ar fi dat șpagă, sub diferite forme și în diferite cuantumuri tuturor infirmierelor, asistentelor și chiar medicului de pe secție.

Ba mai mult, atât de jos ar fi coborât una dintre infirmierele de pe secție, încât ar fi mâncat compotul de zmeură pe care familia i l-a adus bătrânului, cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară.

„Ticu nici n-a vrut să-i spună surorii mele despre ce infirmieră este vorba, de rușine.”, ne spune bărbatul al cărui părinte a fost tratat astfel de personalul spitalului.

În aceste condiții, RefleqtMedia.ro a solicitat o opinie oficială managerului unității sanitare, Ovidiu Stănilă.

„Este foarte grav ceea ce-mi spuneți. Este clar că asemenea comportament nu poate fi tolerat. Ca atare, îl rog foarte frumos pe acel domn să vină la mine la birou, să-mi povestească cele petrecute, iar persoanele care vor fi găsite vinovate, vor fi demise în regim de urgență.

Totodată, le transmit tuturor pacienților și aparținătorilor care se adresează unității noastre spitalicești să-mi aducă la cunoștință orice comportament abuziv al personalului din subordinea mea. NU VOI TOLERA ASEMENEA ABUZURI!”, spune Ovidiu Stănilă, medicul chirurg care este decis să schimbe fața și comportamentul din Spitalul Municipal Turda.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Un aiudean s-a îmbătat și a făcut accident de circulație

La data de 1 septembrie 2018, în jurul orei...

Cristina BURCIU: Asigurarea unei vieți normale copiilor instituționalizați, o preocupare primordială a statului

Guvernul și majoritatea parlamentară PSD continuă să adopte politici...

Stelian Luca lansează un atac la adresa jurnalistului, Horea Hudrea: „Un slugoi plătit de un țăran agricultor”

După ultimele articole publicate de jurnalistul turdean, Horea Hudrea,...

Infecțiile COVID-19 din județul Cluj – în faza de platou

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: ➡️...
spot_img
spot_imgspot_img

Cu 4 zile inainte de Cupa Salina la Inot, bazinul din Turda s-a inchis

Conducerea bazinului didactic de inot din Tudda a remis o declaratie prin caee anunta inchiderea bazinului din cauza unor neconformitati in apa de imbaiere. ”Stimati...

Ședință extraordinară de Consiliu Local la Mihai Viteazu

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 ,privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al...

Despre cum NU ȘTIE Ioan Balea care-i sunt atribuțiile

Consilierul local din Mihai Viteazu, Ioan Balea, a intrat într-o adevărată încurcătură, după ce le-ar fi promis cetățenilor că... va verifica activitatea economică a...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: