spot_img

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea ce privește activitățile de educație non-formală în rândul tinerilor din Turda și Câmpia Turzii. 

Nenumărate proiecte și inițiative organizate și implementate de către AMoS – Alianța pentru Mobilitate Socială au fost posibile datorită sprijinului continuu oferit de către Compania de Apă Arieș, proiecte care au contribuit inevitabil la formarea și modelarea unei comunități locale mai bune, având impact în special asupra tinerilor liceeni din zonă.

Anul 2022 a adus multe reușite civice alături de CAA încă de la început și sperăm ca restul anului să decurgă cel puțin la fel de bine și să putem face lumea un loc puțin mai bun, proiect cu proiect.

Câteva dintre inițiativele realizate de către Alianța pentru Mobilitate Socială în parteneriat cu Compania de Apă Arieș sunt: 

Training #PublicSpeaking – training în cadrul căruia tinerii participanți și-au dobândit noi metode de a-și formula și susține opiniile, în fața unui public, potrivit contextului în care se află.

Training #Autoreglare Emoțională – în cadrul trainingului participanții au aflat cum își pot recunoaște și stăpâni emoțiile în mod constructiv.

Workshop #Advocacy – workshop-ul a dublat ca și eveniment de deschidere al proiectului Consiliul Local al Tinerilor și a avut ca scop introducerea participanților în concurs și luarea la cunoștință de către aceștia a demersului decizional la nivel de administrație publică. 

Training #Persuasiune&Vânzări – trainingul a făcut parte din Centrul de Fapte Bune care are ca scop strângerea de fonduri financiare în organizatie care vor fi investite în programe educaționale insuficient deservite, cum ar fi programul DaVinci.

Training #Copywriting – acest training a reușit să învețe peste 20 de tineri cum să își aleagă cuvintele și formatul în care le transpun, în așa fel încât să își facă vocea cât mai auzită, de oamenii potriviți.

Având un istoric de implicare în comunitate de peste opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Știrea cetățeanului: Parcul Central arată … rău!

Periodic și ciclic, Parcul Central „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii revine în atenția publică, prin aspectul său negativ,...

Mihai Șandru, președinte PSD Câmpia Turzii: „La Mulți Ani, Europa! Cinste forțelor victorioase! La Mulți Ani, români!”

Ziua de 9 mai va rămâne, de-a pururi, în istoria neamului românesc drept ziua în care ne-am scuturat...

Un tușier din Câmpia Turzii a arbitrat un meci de Liga a 2-a play-off!

Meciul de aseară, dintre CSA Steaua București și Unirea Slobozia, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, cu scorul de 2-0,...

Ești părinte de adolescent? Iată de ce este FOARTE important să participi la seminarul de miercuri!

Miercuri, de la ora 18:00, un expert în adicții și un consilier spiritual îți vor spune cum să-ți...
spot_img

Războiul din USR Câmpia Turzii este departe de a se fi încheiat – Horațiu Hatos iese la atac

Prospăt exclus din USR Câmpia Turzii, alături de Horațiu Mândruțiu și Alexandru Popa, Horațiu Hatos iese la atac, pe rețelele de socializare. „Vreau să fac...
%d bloggers like this: