16 C
Turda
Sunday, September 25, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiColega mea, Ramona, vrea să-și audă copilul gângurind, iar asta este povestea...

Colega mea, Ramona, vrea să-și audă copilul gângurind, iar asta este povestea ei!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Am văzut pe net o campanie de strângere de fonduri destinată Ramonei Deac, o fată de 30 de ani din Câmpia Turzii care, în urmă cu 20 de ani și-a pierdut auzul.

La ce meningită a avut, putea să-și piardă viața, dar Dumnezeu n-a vrut să o ia la el, încă mai are multe de demonstrat.

I-am spus „fată” pentru că o cunosc pe Ramona din clasa I … era și normal, doar mi-a fost colegă de clasă.

Una dintre cele mai bune și mai perseverente eleve din clasa noastră, o fată cu mult suflet, cu și mai mult curaj și care, într-o zi tâmpită de iunie, după un meci de fotbal jucat cu clasa (doar ea, Iulia și Ela jucau cu băieții) și-a pierdut auzul.

Transpirată leoarcă de la meci, s-a dus acasă și s-a udat pe cap … eram în clasa a III-a, ce puteai să aștepți de la un copil ca noi. Ei bine, momentul în care s-a udat pe cap i-a adus inflamarea meningelui și, ulterior, pierderea auzului.

Astăzi, după cum spunea, Ramona are 30 de ani – e o femeie în toată firea, căsătorită cu un om de mare calitate și are și un copil.

Și-acum vă-ntreb: ce n-ați da să auziți gânguritul copilului vostru? Acum gândiți-vă la Ramona Deac, prietena noastră.

Pentru a-și putea auzi copilul cum îi spune „te iubesc, mami!”, Ramona are nevoie de un implant cohlear, care se face în Austria și care o costă 35.000 de euro.

Voi, cititorii RefleqtMedia, ați donat și mai mult, pentru Sabrina, Tiberiu, Tania Drevar, Eniko Ingber … HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM ȘI PE RAMONA!

Intrați pe site-ul acesta :

Dați click pe „Donate now”, alegeți suma pe care o donați, apoi aveți posibilitatea fie să donați prin transfer bancar, fie să donați prin card.

Sincer, orice om merită să-și audă copilul cum îl strigă pe nume, cu atât mai mult Ramona!

TOGETHER FOR RAMONA !!!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: