spot_img
spot_img

CNAIR își bate joc de proprietarii de teren din comuna Luna – exproprieri ABUZIVE pentru Autostrada Transilvania

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Încă din momentul în care Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere a dat publicității prețul pentru fiecare metru pătrat care va fi expropriat în vederea construirii tronsonului de autostradă dintre Câmpia Turzii și Ogra, mulți cetățeni s-au declarat nemulțumiți.

Prețurile oferite de administratorul drumurilor din România a fost unul de-a dreptul hilar, însă ceea ce se întâmplă acum în comuna Luna este un abuz.

RefleqtMedia a intrat în posesia unor documente prin care se certifică faptul că, deși proprietarii de teren din comună plătesc impozit pentru teren INTRAVILAN, aceștia sunt despăgubiți de către CNAIR ca pentru un teren EXTRAVILAN, adică mult mai ieftin.

Așadar, pentru o suprafață de teren intravilan, pentru care există un extras de carte funciară care atestă situarea terenului în intravilan și deținerea dreptului de construcție asupra sa, o femeie din Luna va primi de la CNAIR „marea sumă” de 10 lei … o bătaie de joc în condițiile în care femeia trebuie să renunțe la o parte din curte.

Același este cazul a zeci de oameni din comuna Luna care în 8 decembrie au primit o notificare din partea CNAIR prin care li se solicită ca, în termen de 30 de zile lucrătoare, să elibereze terenurile pe care le dețin și pentru care vor primi despăgubiri cu mult mai mici față de cât era normal.

Cetățenii sunt hotărâți să nu renunțe și vor să acționeze în instanță decizia CNAIR de a le încadra terenurile în extravilan.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...

Accident produs de un șofer beat, la Luna

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii au fost semnalați să intervină la un...

Mesaje RO-ALERT pentru zona Mihai Viteazu, Iara, Moldovenești – pericol de grindină, COD PORTOCALIU!

Cetățenii care locuiesc în localitățile Mihai Viteazu, Cornești, Cheia, Buru, Iara, Moldovenești, Petreștii de Jos, Lita, Plăiești, Măgura...

Cetățenii comunei Luna au curajul în ADN – la 1848 au plătit prețul suprem, pentru curajul lor!

Cine a avut norocul de a cunoaște oameni care sunt originari-sadea din comuna Luna, fie că vorbim despre...
spot_img

Un nou tip de înșelătorie înflorește la TURDA

Jurnalista, Anca Babaioana, de la TurdaTV, a dezvăluit în această seară un nou tip de înșelătorie care se propagă în zona Turzii. „Atenție la un...
%d bloggers like this: