spot_img
spot_img

Clubul Rotary Câmpia Turzii și Asociația Artiștilor plastici se întorc „înapoi în viitor”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Ieri seară, Clubul Rotary Câmpia Turzii și Asociația Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii au început promovarea evenimentului denumit „Ferestre și oglinzi”.

Este vorba despre o expoziție de pictură care va avea loc la Restaurantul Gossner Pub din Câmpia Turzii, însă ineditul evenimentului este, desigur, data desfășurării activității.

Astfel, deși suntem în prima zi a lunii februarie, evenimentul promovat de Rotary și AAPC va avea loc în … 6 ianuarie, acu o lună fără cinci zile.

Cum se poate asta? Simplu, printr-o greșeală de comunicare, de scriere și printr-o lipsă de coordonare la nivelul echipei de la AAPC.

Practic, evenimentul va avea loc în 6 FEBRUARIE, însă devreme ce artiștii plastici sunt caracterizați de spiritul lor boem, au încurcat lunile anului.

Prin urmare, RefleqtMedia îi îndeamnă pe iubitorii de artă plastică din Câmpia Turzii și nu numai să viziteze restaurantul Gossner Pub în ziua de marți, 6 FEBRUARIE, de la ora 18:00 pentru a participa la evenimentul „Ferestre și oglinzi”.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

EXCLUSIV: Vezi câți pacienți au murit la Câmpia Turzii și Turda, infectați cu COVID-19 între 2020 și 2022

„Profităm” de faptul că, potrivit celor mai recente informații publicate de Ministerul Sănătății, cazurile de COVID-19 cunosc o...

Vrei să faci bani, ajutând un seamăn? Ai cunoștințe de infirmierie? Citește acest articol!

La Câmpia Turzii s-a eliberat, recent, un post de asistent medical/infirmieră pentru un bărbat, care are nevoie de...

Țeapa voucherelor de vacanță – deși sunt valabile, hotelurile nu acceptă – reprezentant LIADOR: „Nu vrea șefa”

În cursul săptămânii trecute, un funcționar public din Direcția de Impozite și Taxe Locale ale Municipiului Câmpia Turzii...

Top 7 Licee în Turda și Câmpia Turzii, după rezultatele de la BAC

Având în vedere că Ministerul Educației a făcut publice rezultatele examenului de Bacalaureat, am decis să alcătuim un...
spot_img

Polițiștii din Alba, pe urma comercianților ilegali de artificii și petarde

Polițiștii desfășoară în această perioadă acțiunea  ”Foc de artificii”, pentru prevenirea oricăror evenimente negative, generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice.   Până în luna ianuarie...
%d bloggers like this: