Clubul Rotary Câmpia Turzii și Asociația Artiștilor plastici se întorc „înapoi în viitor”

spot_imgspot_img

Ieri seară, Clubul Rotary Câmpia Turzii și Asociația Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii au început promovarea evenimentului denumit „Ferestre și oglinzi”.

Este vorba despre o expoziție de pictură care va avea loc la Restaurantul Gossner Pub din Câmpia Turzii, însă ineditul evenimentului este, desigur, data desfășurării activității.

Astfel, deși suntem în prima zi a lunii februarie, evenimentul promovat de Rotary și AAPC va avea loc în … 6 ianuarie, acu o lună fără cinci zile.

Cum se poate asta? Simplu, printr-o greșeală de comunicare, de scriere și printr-o lipsă de coordonare la nivelul echipei de la AAPC.

Practic, evenimentul va avea loc în 6 FEBRUARIE, însă devreme ce artiștii plastici sunt caracterizați de spiritul lor boem, au încurcat lunile anului.

Prin urmare, RefleqtMedia îi îndeamnă pe iubitorii de artă plastică din Câmpia Turzii și nu numai să viziteze restaurantul Gossner Pub în ziua de marți, 6 FEBRUARIE, de la ora 18:00 pentru a participa la evenimentul „Ferestre și oglinzi”.

spot_img
%d