spot_img
spot_img

Clubul Copiilor Câmpia Turzii face înscrieri pentru anul școlar viitor

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Clubul Copiilor din Câmpia Turzii este instituția școlară aparte, care oferă copilului tău posibilitatea de a-și dezvolta hobby-ul în ceva mult mai atractiv și mai prolific.

Anual, zeci de copii din Câmpia Turzii și împrejurimi aleg să participe la cursurile GRATUITE și CONTRA COST ale clubului.

Tocmai de aceea, anunțul privind înscrierile pentru anul școlar următor este unul de foarte bun augur.

„Pe parcursul anului școlar, care tocmai s-a încheiat, ați avut posibilitatea să vă convingeți de utilitatea activităților pe care le-ați desfășurat la cercurile noastre.

În perioada 13 iunie-8 iulie, între orele 10-12 și 17-19, efectuăm înscrieri la toate cercurile pentru anul școlar viitor: modelaj și pictură, literatură și gramatică, engleză, aeromodele și karting, dansuri populare si moderne, muzică-grup vocal, iar contra cost majorete și chitară.
 
Informații la telefon 0732 008 719.
Dacă doriți să continuăm colaborarea, vă așteptăm cu drag și cu interes să realizăm împreună lucruri frumoase și concursuri de profil!”, transmite Clubul Copiilor Câmpia Turzii.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...

Seară maramureșeană, la Câmpia Turzii

Se spune că noi, românii, avem cel mai frumos folclor dintre toate țările lumii, dar o unicitate aparte...
spot_img

Cu ANI pe cap, Emil Nicoară pleacă din Consiliul Local

În luna decembrie, Agenția Națională de Integritate a dezvăluit faptul că liberalul, Emil Nicoară, a fost găsit în conflict de interese. Totul a început după...
%d bloggers like this: