spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Citeste toate detaliile crimei sangeroase care a infiorat Turda

In aceasta seara, pe strada Rapsodiei din Turda a avut loc una dintre cele mai socante crime din istoria recenta a orasului.

Un barbat, in varsta de 67 de ani si-ar fi omorat presupusa amanta, in varsta de 29.de ani, dupa care s-ar fi spanzurat.

Dupa ce si-a omorat presupusa amanta, i-a acoperit trupul cu un cearsaf, apoi s-a spanzurat.

La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.

La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată.

Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.”, transmite IPJ Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img