spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Citeste pozitia IPJ Cluj, despre fapta lui Dilè

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 01:40, Poliția municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, situat pe strada Avram Iancu din municipiu.

La fața locului, echipajul de poliție a constatat că cele sesizate se confirmă, descoperind autoturismul, dar fără conducătorul acestuia.În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat ar fi sustras autoturismul ce se afla parcat pe strada respectivă, neasigurat, pe care l-ar fi condus pe o distanță de aproximativ 100 de metri, iar pe fondul pierderii controlului asupra direcției de deplasare, acesta a intrat în coliziune cu gardul imobilului.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 10.00, polițiștii au identificat persoana bănuită, fiind vorba despre un bărbat, de 28 de ani, din Câmpia Turzii, despre care s-a stabilit că nu este posesorul unui permis de conducere.

În cauză, au fost demarate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

spot_img
spot_img
spot_img