spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Citește detalii EXCLUSIVE despre bărbatul STRIVIT la Câmpia Turzii

Astăzi, în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Turda, a fost grav rănit de către un utilaj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit, de curând, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare în sprijinul unui echipaj SAJ pentru acordarea asistenței medicale de urgență, unui bărbat care a suferit mai multe leziuni în urma unui incident rutier. Evenimentul s-a petrecut în incinta unui operator economic, situat pe strada Laminoriștilor din municipiul Câmpia Turzii. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, era în stare de conștiență și era cooperant, însă prezenta traumatisme la nivelul bazinului și a unui membru inferior. Bărbatul a fost accidentat de un autocamion, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.”, transmite ISU Cluj.

Potrivit informațiilor EXCLUSIVE obținute de RefleqtMedia bărbatul este stabil, suspect de fractură de bazin și hemoragie internă.

A fost transportat la UPU Cluj în regim de urgență!

Martorii oculari afirmă că bărbatul îl dirija pe șoferul utilajului, dar când i-a făcut acestuia semn să oprească, șoferul și-a continuat deplasarea, surprinzând victima între remorca de la camion și o bucată mare de metal.

spot_img
spot_img
spot_img