spot_img
spot_img

Citește detalii despre medicul turdean acuzat că a agresat sexual un minor

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În cursul serii de ieri a apărut informația potrivit căreia medicul rezident turdean, Horațiu Potîrniche a fost arestat preventiv, prin decizia Judecătoriei Luduș, într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală față de un minor.

Potrivit instanței, Potîrniche ar fi agresat sexual un copil de 12 ani.

„Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 ?i alin. 2 lit. c (persoană vătămată Lunca Marian de 12 ani) Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 zile, începând cu data de 11.06.2022 şi până la data de 10.07.2022, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, onorariul aparatorului din oficiu urmând a se avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Sumele, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu, majorat cu 100% ca urmare a faptului că asistenţa a fost asigurată şi după ora 20,00, se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Mureş. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 11.06.2022, ora 21.45.
Document: Hotarâre cameră consiliu  71/2022  11.06.2022”, se arată în hotărârea Judecătoriei Luduș.

Medicul rezident ar fi fost luat chiar de acasă de polițiști, în urmă cu două zile, fiind încătușat de trupele de mascați.

RefleqtMedia a analizat informațiile publice despre medicul rezident și am aflat detalii interesante inclusiv despre credința sa religioasă.

Potrivit paginii sale de socializare, Potîrniche ar fi deist, o orientare religioasă apărută în secolul XIV, care consideră că Dumnezeu există, fără să se întruchipeze într-o formă sau alta.

De asemenea, Potîrniche nu figurează în Registrul Medicilior cu drept de practică din România.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Sofer de 59 de ani se plimba beat prin Campia Turzii

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Câmpia Turzii cercetează un bărbat, de 59 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa băuturilor...
%d bloggers like this: