fbpx
spot_img
spot_img

Circulatia peste Aries s-ar putea relua cu o luna mai repede

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Desi termenul de finalizare al lucrarilor de la Podul peste Aries, situat pe strada Alba Iulia din Turda este 22 decembrie 2021, acesta ar putea fi finalizat CU O LUNA MAI DEVREME.

Vestea a fost data de deputatul USRPLUS, Viorel Baltaretu.

??????????? ?????̆????? ?? ????? ????? ?????̗ a fost subiectul central al discuției de azi cu reprezentanții ARL și DRDP.

✌?În acest moment, ??????????? ??????? ?? ??????????? ? ????̆ ??? ?????? ???? ? ???????????? ?? ???? ???? ? ?? ?̂? ???????????.

Sper că după analiza costurilor suplimentare – reprezentate de o mobilizare dublă a macaralei -, specialiștii DRDP vor înțelege că acestea sunt nesemnificative în comparație cu beneficiile pentru cetățeni, în cazul deschiderii anticipate a podului.

Mai mult, e și în interesul constructorului să finalizeze lucrarea înainte de venirea iernii, pentru a evita eventualele amânări ale lucrărilor din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

????????? ??̆ ??????????? ?????̆????? ?? ?? ?? ???? ?̂? ??????????? ??????̆?̗?? ????????.

DRDP a întocmit cereri către CNAIR pentru repararea și asfaltarea bucății de drum cuprinse între pod și intersecția cu Str. Armatei. Săptămâna viitoare, voi fi la CNAIR București, pentru a susține aceste cereri.

În aceste condiții – care cred că sunt realizabile – de finalizare anticipată a podului și asfaltare a bucății suplimentare de drum, solicităm dlui Primar Matei să facă demersurile pentru repararea și asfaltarea sectorului de drum național (aflat în administrarea municipiului Turda) de la sensul giratoriu la pod.

E foarte important să profităm de această perioadă în care traficul e închis și să asfaltăm toată secțiunea, sincronizându-ne cu restul lucrărilor, pentru a nu prelungi disconfortul cetățenilor.

Mă bucur de progresul făcut și urmăresc în continuare evoluția lucrărilor!

#usrplus #revolutiabuneiguvernari

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: