fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaCirculatia peste Aries s-ar putea relua cu o luna mai repede

Circulatia peste Aries s-ar putea relua cu o luna mai repede

- Advertisement -

Desi termenul de finalizare al lucrarilor de la Podul peste Aries, situat pe strada Alba Iulia din Turda este 22 decembrie 2021, acesta ar putea fi finalizat CU O LUNA MAI DEVREME.

Vestea a fost data de deputatul USRPLUS, Viorel Baltaretu.

𝐀𝐜𝐜𝐞𝐥𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐀𝐫𝐢𝐞𝐬̗ a fost subiectul central al discuției de azi cu reprezentanții ARL și DRDP.

✌🏻În acest moment, 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐜𝐮 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐨 𝐥𝐮𝐧𝐚̆ 𝐦𝐚𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐝𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐃𝐑𝐃𝐏 𝐨 𝐢𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞.

Sper că după analiza costurilor suplimentare – reprezentate de o mobilizare dublă a macaralei -, specialiștii DRDP vor înțelege că acestea sunt nesemnificative în comparație cu beneficiile pentru cetățeni, în cazul deschiderii anticipate a podului.

Mai mult, e și în interesul constructorului să finalizeze lucrarea înainte de venirea iernii, pentru a evita eventualele amânări ale lucrărilor din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

𝑺𝒖𝒃𝒍𝒊𝒏𝒊𝒆𝒛 𝒄𝒂̆ 𝒂𝒄𝒄𝒆𝒍𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒂̆𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒏𝒖 𝒔𝒆 𝒗𝒂 𝒇𝒂𝒄𝒆 𝒊̂𝒏 𝒅𝒆𝒕𝒓𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍 𝒄𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂̆𝒕̗𝒊𝒊 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒐𝒓𝒂.

DRDP a întocmit cereri către CNAIR pentru repararea și asfaltarea bucății de drum cuprinse între pod și intersecția cu Str. Armatei. Săptămâna viitoare, voi fi la CNAIR București, pentru a susține aceste cereri.

În aceste condiții – care cred că sunt realizabile – de finalizare anticipată a podului și asfaltare a bucății suplimentare de drum, solicităm dlui Primar Matei să facă demersurile pentru repararea și asfaltarea sectorului de drum național (aflat în administrarea municipiului Turda) de la sensul giratoriu la pod.

E foarte important să profităm de această perioadă în care traficul e închis și să asfaltăm toată secțiunea, sincronizându-ne cu restul lucrărilor, pentru a nu prelungi disconfortul cetățenilor.

Mă bucur de progresul făcut și urmăresc în continuare evoluția lucrărilor!

#usrplus #revolutiabuneiguvernari

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Exit-Poll ora 21:00 – Klaus Werner Iohannis… NORMAL, PREȘEDINTELE ROMÂNIEI!

0
La finele unui scrutin în care nu a avut emoții, Klaus Werner Iohannis, candidatul Partidului Național Liberal, a câștigat alegerile prezidențiale, adjudecându-și, pentru încă...

Comentarii

%d bloggers like this: